Postanowiłem założyć ten temat, bo:
- nudziło mi się
- Anem puszczał takie teksty, że jego przewspaniałe słowotwórstwo zainspirowało mnie.
Tak, jak powiedział DeJmN będzie to coś wordzaju "Końca nie widać" z Programu Szymon Majewski Show Obstawiamy odpowiedzi i dajemy swoje zdania (osoba, która zadała pytanie powinna odpowiedzieć później czy gracze odpowiedzieli dobrze, czy źle)
Pytanie pierwsze:
Co powiedział Anem do Mośka 27 września około godziny 19.20?
a) Ciebie obrzezano
b) Ciebie obrzezowano
c) Ciebie obrzezanowano
d) Ciebie obrzeznęło
Z dedykacją dla Anema
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Ostatnio zmieniony przez RtMvS Sro Wrz 27, 2006 9:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ja obstawialbym odpowiedz d (poprostu jest the best)
A tak wogole to to jest cos jak "Konca nie widac..." z "Szymon Majewski Show" Od razu mi sie chumor poprawil po przeczytaniu tego
A to moze ja rowniez zadam pytanie, bo czytajac to przypomnial mi sie o rok starszy kolega, ktory powtarzal juz 2 klase podstawowki To byl po prostu drugi prof. Miodek.
Pytanie drugie
Co powiedzial Łukasz L. podczas nieudanej proby przeczytania czytanki:
a) "Tu jes za duzo liter"
b) "Tu jes za duzo cyfer "
c) "Tu jes za duzo znaczkow"
Co powiedział Anem do Mośka tego samego dnia?
a) Kocham Cie
b) Ku*wa, je*ał Cię pies
c) Je*ał Cie ku*wa pies
d) Je*ał Cie pies ku*wa
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Jak Anem nazywa to co Mosiek teoretycznie robi ?
a) orgia zbiorowa
b) orgia zborowa
c) orgia zbiorowana
d) orgia zbierowa
Ahh...czasem smiesznie jest słuchać tego co on mówi
po tajniacku raczej tego nie zrobie, ale zobaczy się
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 2:58 pm
Ehh, nabijacie sie z biednego Anema zamiast mu pomoc...
Obstawiam C.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Własnie w ten sposób mu pomagamy, aby zajarzył, że powinien sie zacząc ótrzyć
Niestety, prawidłowa odpowiedź, to B
Pytanie szóste:
Co wg Anema jednym słowem znaczy siedzieć w jednym miejscu i czekac na przeciwnika w grach typu FPS ?
a) campić
b) campować
c) camperować
d) nic nie znaczy, Anem tłumaczy to jednym słowem w postaci "siedizec w jedbnym miesjcu i cekzać na prczeiwnika" (literówki robione specjalnie)
Mimo tego, że on tak często pisze (i mówi z takimi literówkami ), to odpowiedzią prawidłową jest C
Podkreslam, że wszystkie wypowiedzi Anema, które sa zawarte w pytaniach i odpowiedziach są AUTENTYCZNE
W tej chwili nie pamiętam jego wpadek, jesli mi się coś przypomni (albo usłyszę) - napiszę od razu
Jak chcecie, to możecie dorzucać tu inne wpadki słowne innych ludzi
pyt: jak Anem odpowiedziałby na to pytanie- O co mógłbys poprosić Williama Shakespear'a?:
a. o napisanie słownika wyrazów obcych
b.o napisanie słownika ortograficznego
c.o napisanie sztuki teatralnej;p
d.o błogosławieństwo
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
a) albo b) Bardziej chyba a), bo słownik ortograficzny dałem mu juz na 18tke
Pytanie ósme:
Jak Anem lubi pisać emoty ?
a) ":D:D:D:D:DDDDD:D:D::D::D:D:D:::ddd;D"
b) ":P:P:PD:DPDP:P::PP"
c) Co to emoty ?!
d) Skoro Anem ma wielkie problemy z pisaniem, to w jaki sposób ma pisać emoty ?!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.