RUDANET.INFO
Listopad 19, 2008, 23:16:46 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Nowe funkcje na forum - KLIKNIJ
Strony: [1]   Do dołu
  Odpowiedz  |  Drukuj  
Autor Wątek: Reklama na samochodzie  (Przeczytany 494 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mirek
Początkujący
*

Reputacja: +0/-0

Podziekowania
-Podziekowal: 0
-Otrzymał: 0

« : Grudzień 19, 2007, 23:26:35 »
Odpowiedz cytującCytuj

Witam! Ostatnio wpadłem gdzieś w sieci na stronę która zawierała ogłoszenia powierzchni reklamowych. Mam samochód. I interesuje mnie jak to wygląda. No dobrze nakleję sobie reklamę, ale jak wygląda jej ściągniecie później ? Jak długo muszę ją "wozić" ? Jak wyglądają płatności w rzeczywistości ? Proszę o wasze opinie na ten temat, może ktoś skorzystał już z tego, powiedzcie co myślicie o tym.
Czekam na odpowiedzi, pozdrawiam i wesołych świąt życzę Uśmiech
auger
Moderator

Reputacja: +0/-0

Podziekowania
-Podziekowal: 0
-Otrzymał: 0

Nastrój:
Drunk

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 20, 2007, 01:11:45 »
Odpowiedz cytującCytuj

Stary, jedna wielka lipa. Zalezy wszystko od umowy jaka podpiszesz. Faktury za myjnie musisz wysylac(nie wiem ile razy w tygodniu, zalezne od "widzimisie"), jakies zdjecia, ktore potwierdzaja ze jezdzisz i reklamujesz i tego typu podobne p*****ly. Daj se luz... Gra nie warta swieczki! Aha, reklame sciagasz pozniej razem z lakierem...
RUDANET.INFO
« Odpowiedz #1 : Grudzień 20, 2007, 01:11:45 »
Odpowiedz cytującCytuj

Sharana
Gość
« Odpowiedz #2 : Styczeń 03, 2008, 23:48:56 »
Odpowiedz cytującCytuj

auger, ma rację... swego czasu też zastanawiałam się nad reklamą - moja Firma zaproponowała mi abym umieściła ich logo na swoim prywatnym aucie... po dłuższym zastanowieniu odmówiłam - dużo przy tym roboty, a na dodatek za zniszczony lakier nie dostaniesz ani grosza... zreszta takie umowy zawierane są zazwyczaj od razu na kilka lat...
Proponuję poszukać czegoś innego Uśmiech Powodzenia
Strony: [1]   Do góry
  Odpowiedz  |  Drukuj  

Skocz do: