Mi się ten rok kojarzył tylko i wyłącznie z maturą...
No cóż, mam ją za sobą, za 5 dni okaże się jak się ułoży moja przyszłość...
Aaaa... jeszcze Studniówka... ech, wspomnienia...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
He he a mnie ten rok nawet fajnie minął dało się przeżyć jakoś wytrwałem do końca nie obyło się bez paru koncertów i występów a szczególnie jeden,który nie wyszedł do końca tak jak miał wyjść ale było zajefajnie i nadchodzi nieubłaganie 3 klasa gimnazjum
A jak ja chodziłem do podstawówki to, gdy tylko skończył się rok szkolny, szedłem do starszego kolegi po książki do następnej klasy i chciałem iść już do szkoły (serio gadam to nie jest jakiś głupi żart). Pozdrawiam wszystkich uczniów i życzę miłych, udanych wakacji, bo 1 września znowu dzwonek zadzwoni
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.