W sieci pojawił sie pierwszy trailer do nadchodzącej wielkimi krokami trzeciej czesci filmu "Piła" (Saw)
Można go sciagnac tutaj: http://hyperupload.com/do...rl_med.rar.html
- 3.90 MB, srednia jakosc
Sam film swoją premierę ma juz za 74 dni (amerykanskie Halloween), co zreszta widac na oficjalnej stronie filmu: http://www.saw3.com/
Nareszcie jakieś oficjalne info mam nadzieję ze film będzie trzymał poziom poprzednich części, które mi do teraz dają do myślenia. Z moich informacji, że częsci ma być 5 co podobno jest potwierdzone, bo domeny zostały już wykupione przez producentów, a tytuły zastrzeżone. Zobaczymy.
Ja się dorwałem do OSTa z Piły III, jest już dostępny bodajże od wczoraj (poniżej tracklista)
01. All That Remains – ”This Calling”
02. Static X – ”No Submission”
03. Slayer – ”Eyes Of The Insane”
04. Lamb Of God – ”Walk With Me In Hell”
05. Helmet – ”Monochrome”
06. Disturbed – ”Guarded”
07. Blue October – ” Drilled A Wire Through My Cheek”
08. Drowning Pool – ”No More”
09. Avenged Sevenfold – ”Burn It Down”
10. Eighteen Visions – ”Your Nightmare”
11. Opiate For The Masses – ”Dead Underground”
12. Bullet For My Valentine – ”Suffocating Under Words Of Sorrow
13. Ministry – ”Fear Is Big Business”
14. Mastadon – ”The Wolf Is Loose”
15. Hydrovibe Featuring Shawnee Smith – ”Killer Inside”
16. Hourcast – ”Sakkara”
17. Meshuggah – ”Shed”
18. The Smashup ”Effigy”
19. Ghost Machine – ”Siesta Loca”
20. Charlie Clouser – ”S*!thole Theme”
co prawda większość z tych utworów mam już na oficjalnych produkcjach zespołów, ale mówiąc wprost to składanka jest naprwade z najwyższej półki jestem ciekaw czy wyjdzie instrumentalna wersja, bo chętnie bym posłuchał.
Premiera światowa juz za nami
Pierwsze opinie są pozytywne i powtarza sie w nich to że film jest jeszcze bardziej brutalny od poprzednich czesci
W sieci pojawiły sie też juz pierwsze "CAM-y"... Pozostaje czekać na jakiegość TS-a, TC, lub na premiere w naszym kraju - dopiero 5 stycznia
W sieci pojawiły sie też juz pierwsze CAM-y... Pozostaje czekać na jakiegość TS-a, TC, lub na premiere w naszym kraju - dopiero 5 stycznia
I jak tu się dziwić, że ludzie sciągaja filmy z internetu eh, ja mam tylko nadzieje ze film bedzie trzymał przynajmniej przyzwoity poziom
I jak tu się dziwić, że ludzie sciągaja filmy z internetu
Ja nie rozumiem, czemu oni tak odwlekają niektóre premiery. Z każdym dniem coraz więcej osób będzie miało ten film na kompie i pewnie nie będzie im się chciało iść do kina, a tak, to więcej osób by chodziło i zyski też mieliby większe
_________________ Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą.
Racja, zrobienie napisów do filmu to dla dobrego tłumacza kwestia najwyzej dwóch dni a przeciez film mozna spolszczyć jeszcze rzed premierą.
A tymczasem musimy (teoretycznie) czekać prawie dwa i pół miesiące az rolka z filmem przepłynie ocean...
Racja, zrobienie napisów do filmu to dla dobrego tłumacza kwestia najwyzej dwóch dni
Dokładnie, a nawet gdyby premiera była by ten tydzień później, dając czas przetłumaczenie, sprawdzenie i inne bzdety to było by naprawde nieźle i tak jak Kasjan mówi o wiele wiecej osób szło by do kin, ja na Piłe sam chciałem iść w przyszły wekend, ale jak się okazało będe czekał na dvdripa, a wyjscie na to do kina odpuszcze sobie.
A ja nawet jakbym ten film widział w kilku rodzajach ripowskich, w formacie 3gp prosto z kina to do kina i tak się wybiore bo takiej atmosfery jak jest w kinie nie zastąpi żadne "kino" domowe
A ja nawet jakbym ten film widział w kilku rodzajach ripowskich, w formacie 3gp prosto z kina to do kina i tak się wybiore bo takiej atmosfery jak jest w kinie nie zastąpi żadne kino domowe
No tak, w kinie jest efekt Ale niektórym nie będzie się chciało czekać aż producenci raczą w końcu wystawić film, kiedy mogą go mieć za parę godzin i w końcu po tych paru miechach, jak film wejdzie do kin, to niektórym może się on znudzić.
_________________ Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą.
A ja nawet jakbym ten film widział w kilku rodzajach ripowskich, w formacie 3gp prosto z kina to do kina i tak się wybiore bo takiej atmosfery jak jest w kinie nie zastąpi żadne kino domowe
Jak pedzieli tak zrobili
Własnie jestem "po" obejżeniu 3 czesci piły i powiem tylko tyle , że wytargało mie z fuzekli. 1 i 2 częśc nie były tak efektowne ani nie trzymały w napięciu tak jak w 3 części a końcówka jeszcze bardziej efektowna niż w części namber 2
Poprzednie filmy w tym się łączą ze sobą i tworzą niesamowitą atmosfere. Musicie zobaczyć
Dodam jeszcze, że ktoś kto nie widział poprzednich "pił" to z tej dużo nie skuma
5 Styczeń już tuż tuż, muuuuuuusze to widzieć w kinie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.