Znalazlem takie cos: http://www.v-lab.pl/mp3.html
Moze da sie im wyslac sprzet i po naprawie go odesla, lub po prostu podjechac na miejsce.
A jesli nie to moze jakis serwis zajmujacy sie naprawami sprzetu GSM podejmie sie naprawy tego odtwarzacza, w sumie tez by mi sie takie cos przydalo...
mam problem bo kupiel odtwaracz w niemczech i chyba przeladowlaem baterie bo ladowlaem ja caly noc a ona i tak potem chodzi 20 mionut ui sei wylancza odtwarzacz
Jezeli jest to bateria typu "paluszek" lub "mini paluszek" kup taką samą (najlepiej alakliczną) i sprawdz ile bedzie dzialac - jezeli będzie ok to zaopatrz sie w akumulatorek tego samego typu (o odpowiedniej pojemności).
czesc! .. kupilam mp4 i upadla mi .. zbila sie szybka .. i dziala tylko ze to nie ladnie wyglada ba nie widac wyraznie ani nic .. czy mozna kupic wyswietlacz jak tak to w jakich sklepach i ile on kosztuje?
witam mam do naprawy odtwarzacz mp3; iriviera T10 nie chcesie właczyć jak myślicie ile moze wyniesc naprawa... a jeżeli jest inny sposób to chetnie skorzystam....???
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.