Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 1:16 pm
Robert "Bula" Mateja, to nasza wieczna nadzieja. Kolo musi miec niezle uklady, ze go zabieraja a on uparcie nic nie skacze. Pewnie trzyma sie miejsca w kadrze jak Listkiewicz stołka. Daliby byle kogo to i tak pewnie dalej od Matei by skoczyl... Szkoda slow...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Znajomości, znajomosci, znajomosci koleś ma już emeryture za pasem a póki co to niczego nie wywalczył, ja osoboscie tez nie widze sensu zabierania go no ale... moze szykuje jakąs wielką niespodziankę
No cóż, Mateja na pewno nie jest faworytem przed kolejnymi zawodami
Cytat
Za każdą postawioną złotówkę na Szwajcara Simona Ammanna bukmacherzy płacą 2,85 PLN. Wysoko oceniane są również szanse na triumf Adama Małysza (4,00:1).
Rekordowy kurs został wyznaczony za Roberta Mateję. Każdy, kto postawi złotówkę na zwycięstwo naszego doświadczonego reprezentanta, ma szansę wygrać aż 1000 PLN!
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 9:23 pm
soczek napisał/a
koleś ma już emeryture za pasem a póki co to niczego nie wywalczył
Jak nie, byl mistrzem Polski, wygral z samym Malyszem w zeszlym sezonie...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Jak nie, byl mistrzem Polski, wygral z samym Malyszem w zeszlym sezonie...
no tak to było raz jak Adasiowi się powinęła noga, ale weźmy policzmy srednią ileż to lat już skacze, i tylko raz mu się udało coś osiągnąc, cięzko brać to pod uwage, chociaż wsumie na upartego można powiedziec ze coś osiągnął ale jak dlamnie osobiscie to nic zupełnie
sobek
Gość
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 1:17 pm
O czym myślał Mateja siedząc na belce?
"Czy to ja jestem ojcem dziecka Anety K.? Nie, niemożliwe, ja nawet buli nie mogę przelecieć"
W wywiadzie udzielonym polskim dziennikarzom po zwycięstwie w Sapporo Adam Małysz był tak wzruszony, że nie mógł wyrazić słowami tego, co czuje. Swoje słowa przerywał głębokimi westchnieniami, by uniknąć łamanie się głosu...
- Cieszę się niesamowicie - powiedział Małysz. - To dla mnie coś niezwykłego. Skakałem tutaj po raz ostatni - na tej małej skoczni - 10 lat temu i wtedy wygrałem. Teraz też. Trudno wyrazić, co czuję. Do mnie to dopiero dociera. Sami pomyślcie, jak mogę się czuć...
Znowu mozemy byc dumni z postawy Adasia. Szczere gratulacje
No to Małysz już pierwszy w generalnej klasyfikacji Pucharu Świata po wczorajszym zwycięstwie w Oslo. Ma 22 punkty przewagi nad drugim Jacobsenem, ktory najprawdopodobniej wycofa się z konkursów w Planicy z powodu kontuzji kolana.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Niestety przed paroma minutami Adaś prawie wywrocił się w Oslo i niestety zajął 54 miejsce jego najgroźniejszy rywal norweg Jacobsen był dzisaj 7 co daje mu 12 punktów przewagi nad Małyszem. Do końca sezonu pozostały 3 konkursy w Planicy.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.