Może trochę głupi temat , ale czasami się zastanawiam jak ludzie odbierają swoje sny. Wiele osób całkowicie sie nimi nie przejmuje, natomiast inni szukają ich znaczeń w sennikach , interpretują je i czasami nawet kierują się nimi w życiu codziennym . Czym według Waszej opinii są te sny i jak sie z nimi obchodzicie;)?
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
Może trochę głupi temat , ale czasami się zastanawiam jak ludzie odbierają swoje sny. Wiele osób całkowicie sie nimi nie przejmuje, natomiast inni szukają ich znaczeń w sennikach , interpretują je i czasami nawet kierują się nimi w życiu codziennym . Czym według Waszej opinii są te sny i jak sie z nimi obchodzicie;)?
Według mnie czasami się mogą spełnić,chociaż przeważnie mi się śni jak mnie Ruskie kidnaperzy porywają a potem wyrzucają przez okno z 10 piętra albo mnie ktoś brutalnie morduje.Albo mi się pewna osóbka śni...... Ale jak widać jeszcze żyje
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 10:19 pm
Czasami jest tak, że śni mi się coś o czym cały czas myślę, i to raczej nie ma większego sensu albo takie pierdoły, że głowa mała.
Nawiązując do wypowiedzi Kolegi z góry, mnie przyśniło się ostatnio, że zostałam zamordowana na własnym ślubie. A dokładniej zastrzelona. Od tamtego czasu wiem jak czują sie zastrzeleni ludzie
Déjà vu?
heh tez czasami mam, i potem przez kilka chwil nie wiem co się dzieje zbytnio, dziwne uczucie
nie wlasnie bo dopiero po zaistniałej stytuacji dochodzi sie do wniosku ze to juz przeciez było heh
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.