Rudzkie forum dyskusyjne Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  •   Chat  • 

Polecamy: Najlepsze Randki internetowe • Dla kobiet, dziewczyn i dziewczynek - Forum kobiet •  Twoje hobby to akwarystyka ? Zajrzyj na www.ichtio.com

Poprzedni temat :: Następny temat
Sposób na zime
Autor Wiadomość
OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2007-11-24, 15:22   Sposób na zime

Dobra nadszedł czas mrozu, krótkich dni, i tak dalej więc napiszcie co porabiacie w okresie zimowy jakieś wypady, aby się rozerwać? imprezki ? czy co tam jeszcze
Tylko nie piszcie że najlepszym sposobem na zimę jest %% na sieni u kumpla lub jak można zauważyć marzniecie na burlochu pijąc piwo czy tam inne napoje wyskokowe.
Napewno macie dużo ciekawych pomysłów więc czekamy na wszelakie propozycje.

Jak dla mnie jednym z sposobów na nudę jest zobaczenie jakiegoś ciekawego filmu na DVD leżąc w łóżeczku (oczywiście nie samemu) grzejąc się pod kołderką hehe

Pozdrawiam i czekam na Wasze posty

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Wysłany: 2007-11-28, 18:47   

OgóR napisał/a:
leżąc w łóżeczku (oczywiście nie samemu) grzejąc się pod kołderką

hmm mowisz? :D to może bym jakis film zrobił nowy xD

ja tam sobie bylem w kinie, u znajomych, czesto w domu, sksy w szkole, kombat 56 ;) ) pozdr

19Gos!a48 

Wysłany: 2007-12-06, 20:47   

Jak jest fest zimno siedza z Qmpelami w ancli :smile: ,u mnie w doma albo u kogos w doma ;] no albo sie jezdzi do plazy, na dyski itd ;]

ramon3101 

Wysłany: 2007-12-07, 14:10   

jo tero ino w ancli siedza jak piździ na placu ;) i co chwila biba oczywiście ;) zaproszomy:D

Prof. Zaczeska 

Wysłany: 2007-12-15, 01:04   

Na długie zimowe wieczory, ma się rozumieć, nie ma nic lepszego niż odpowiednia dobrana lektura lub też szachy czy brydż w dobrym towarzystwie, a czasem zdrowotny spacer by uniknąć charakterystycznego dla tej pory roku rozleniwienia. Oto moje preferencje w tej materii.

strecz 

Wysłany: 2009-02-10, 14:03   

W oczekiwaniu na zime kupiłem se Lost: Zagubieni. Sezon 3 , kilka płytek , będzie co oglądać w zimne wiecory przy dobrym piwku :) .

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach