Ja słyszałem o jakimś sposobie który polegał na zmianie w ustawieniach przeglądarki że niby jesteś z innego kraju ale nie wiem czy istnieje ten sposób
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 12:13 am
za mocny ten z torem:D za mocny udalo sie thx!
Pito
Gość
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:21 pm
burczykowa1 napisał:
znalazłem w sieci
free_accounts.txt
Wrzuć to na jakiś inny server, nie rapid! Torpark mi nie działa, ładuje się i ładuje i nic. Przejrzałem 11 stron tematu i żaden sposób mi nie działa. Jeśli macie jeszcze jakieś konta premium, z których mogę korzystać albo jakiś inny sposób to piszcie BŁAGAM!
antek
Gość
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 1:47 pm
looknij na ten programik
h**p://rapidshare.com/files/56098459/limity.rar"
isiekmat
Gość
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 7:09 am
mam taki problem.. bo nie moge wogole scagac z rapida... jka wlaczam strone zlinkem to jakies okenko wyskakuje i to tyle i sie pokazuje ze nie moge pobrac
hey mam prośbę czy może ktoś z was mi wytłumaczyć i napisać jak mogę zrestartować przeglądarkę bo zbytnio nie wiem a zależy mi na ominięciu limitu czasowego na rapidshare
Z góry dziękuję
Jeżeli ten sposób u Ciebie nie działa to spawdz pozostałe opisane na poprzednich stronach tego tematu. Wiele zależy od sieci z której korzystasz (jeżeli jest to Neostrada to przeważnie wystarczy zresetować swoje połączenie z internetem aby pozbyc się limitu).
Nie gwarantujemy że którykolwiek z opisanych tu sposobów u Ciebie zadziała, jeżeli tak nie jest to zostaw to dla Siebie - zawsze możesz odczekać aż limit minie lub kupić konto premium, np. tutaj: http://www.allegro.pl/sea...ion=1&country=1
W kolejnych postach zamieszczamy tylko i wyłącznie kolejne metody na omijanie limitów na Rapidshare, megaupload itd. inne posty moga byc usuwane
Ostatnio zmieniony przez shv1 Czw Lis 29, 2007 7:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
rumek999
Gość
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 4:41 pm
U mnie ze stałym IP działa program Rapidshare Unlimited. Wystarczy włączyć program odczekać kilka sekundwyłączyć program, z tyłu modemu jest przycisk nacisnąć go i za ok.30s znowu go nacisnąć (restartuje router)i śćiągać be limitu!!!!!!!!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.