StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » Internet » Sposoby na megashares, megaupload, rapidshare, itp.
Sposoby na megashares, megaupload, rapidshare, itp.
Autor Wiadomość
Filip
Gość
  Wysłany: Sro Gru 05, 2007 12:10 am Problem

Witam. Mam pewien problem z użyciem tego sposobu. Otóż, zainstalowałem Torpark, zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Skopiowałem link RapidShare, załadowało się po dość długim czasie. Wyskoczyła ta początkowa strona, na której klikam "Free". Po chwili czekania na następną stronę, okazało się, że muszę czekać 396 minut aby rozpocząć pobieranie pliku. Co mam teraz zrobić? Proszę o szybką odpowiedź, najlepiej na gadu-gadu na numer *****. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Filip

shv1 

Tematy: 519
Piwa: 262/10
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 12:35 am 

Nie pomagamy na GG, to raz.
Po drugie uruchom przeglądarke "xB-Browser" (dawna "Torpark") ponownie i jeszcze raz spróbuj sciagnac plik. Jeśli sie nie uda to powtórz to jeszcze raz, do oporu.
Postaw piwo autorowi tego posta

shoovarek1

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 11:04 am 

Filip napisał/a
Po chwili czekania na następną stronę, okazało się, że muszę czekać 396 minut aby rozpocząć pobieranie pliku. Co mam teraz zrobić?

Troche bezczelne, ale zmien dostawce netu albo poczytaj temat od poczatku do konca jak ci zalezy.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

motka
Gość
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 3:09 pm 

a moze cos na megashare

kolorowy 

Tematy: 120
Piwa: 69/11
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 3:19 pm 

motka napisał/a
a moze cos na megashare

Czytaj wyżej, to samo co na rapida.

associated

ja74687 

Tematy: 0
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 4:08 pm fff

Sprawdzony sposób na limity z rapida. Należy ściągnąć najnowszego USD oto link; http://rapidshare.com/fil...ry_na_100__.rar
I program do szukania proxy oto link: http://rapidshare.com/files/83230483/proxy.zip Te dwa programy dają nam możliwość ściągania plików nieograniczoną ilość razy. Ja ściągam ok 6 plików dziennie :) ))

kurachicken 

Wysłany: Sob Sty 19, 2008 12:24 am 

Tu mam latwy sposub napewno w tym kazdy sobie poradzi jest od umieszczony w wordzie wiec sciagnijcie
http://rapidshare.com/fil...remium.rar.html
tu jest poradnik co zrobic na rapidshare aby dostac konto premium powodzenia :wink:

gość
Gość
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 7:45 pm 

Kupić konto premium np na 1 mc za 23zł, oferty sa na allegro, wszystko śmiga bez problemu, nie ma czekania, można ściągać kilka plików na raz i full prędkość. POLECAM

core
Gość
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:38 pm 

I co, mam placic za to zeby sobie sciagnac cos co gdzie indziej albo nawet z tego samego miejsca moge miec za darmo ? Trzeba byc frajerem zeby sie na takie cos nabrac.
XBBrowser rox.

ZBIJZbych
Gość
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 7:14 pm 

Szukam i żaden nie działa ;/ może jest jakiś skuteczny

shv1 

Tematy: 519
Piwa: 262/10
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 7:16 pm 

Masz napisane w pierwszym poscie żeby zajrzec tutaj: http://www.rudanet.info/s...7,150.htm#16117

Jeżeli nie dziala to bardzo nam przykro.

shoovarek1

mik@n4
Gość
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 2:41 pm 

Fenris napisał/a
a tu na rapida niby.... choc mi to wyglada ze dziala tylko na NEO

Otóż gdy ściągniemy jeden link wyłączamy komputer na ok 10 sekund po czym włączamy go ponownie. Kopiujemy drugi link, czekamy jedyne np. 60 sekund i zasysamy go.
Z kolejnymi linkami robimy ponownie to samo co z pierwszym.

Po co restartować kompa, wystarczy się rozłączyć z neo i połączyć ponownie, wtedy mamy rapid wydzi nas jako innego usera i nie ma problemu ze ściąganiem i nie trzeba czekać, korzystam z tego jak jestem w domu i w sumie bardzo praktyczny sposób, minus, trzeba być obecnym, bo niestety po restarcie należy kolejny link zapodać no i wpisać kod :/
Ale ogółem polecam, bo ten sposób na NEO na 100% działa :)

kiecu
Gość
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 8:38 pm 

w dialogu po rozlaczeniu usuwam pliki cookies,podlaczam sie i rapid dziala jak za pierwszym razem, juz dwa lata tak robie i dalej dziala,a te rozne programy do omijania ograniczen zawsze maja jakiegos trojana albo innego robaka

Gremlin 

Wysłany: Pią Mar 14, 2008 6:57 am 

A oto sprawdzony przeze mnie sposób na RapidShare, krok po kroku :) , testowany na łączach DialNetu czyli na stałym zewnętrznym IP:

1. Ściągnij Firefoxa, zainstaluj go lecz jeszcze nie uruchamiaj (dotyczy użytkownków IE :) )
http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/

2. Pobierz, zainstaluj i uruchom Vidalię
http://vidalia-project.net/download.php
(w tray'u obok zegarka pojawią się 2 nowe ikony - zielona cebula i (P) :) )

3. Teraz uruchom FF, w jego prawym dolnym rogu powinna znajdować się ikona imitująca żółtą cebulę z czerwonym krzyżykiem, kliknij w nią. Jeżeli wszystko jest OK, krzyżyk zniknie

W obecnej chwili Firefox jest gotowy do anonimowej współpracy z serwerami RapidShare :)
Oczywiście są jeszcze pewne drobne ale...
- zanim zaczniesz ściągać następny plik/part lub jak ci się zdarzy trafić na zajęte IP (lub już 'zużyte', a oczekiwania jest zbyt długi), kliknij PPM na cebulę w tray'u (tą zieloną), wybierz 'Nowa tożsamość' i odczekaj z 10 s, w tym drugim wypadku po prostu odśwież stronę
- w części przypadków transfery są mierne, jest to spowodowane jakością niektórych serwerów proxy w tejże sieci

maro
Gość
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 5:59 pm 

ww.freepremiumaccounts.com/?r=107584

znalazłem coś takiego

'tu się rejestrujesz ale zanim wpiszesz na dole hasło wybierz jaki chcesz mieć pakiet ... Darmowe konta zdobywa się poprzez zaproszenie znajomych na ich stronę ... i po uzbieraniu 5 osób - 1miesiąc | 14- 3 miechy za free....'

czy to jest prawda to niewiem

RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » Internet » Sposoby na megashares, megaupload, rapidshare, itp.

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
AO: klopoty faworytow - Murray odpada, meczarnie Jankovic
Sobecka: Zakazać prezerwatyw, mnóżcie sie !
Sposoby na hieny cmentarne
Coś dla fanów The Fast and the Furious: Tokyo Drift ;)
Pijany 19-latek ukradł auto razem z dzieckiem...

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach