StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » Internet » Sposoby na megashares, megaupload, rapidshare, itp.
Sposoby na megashares, megaupload, rapidshare, itp.
Autor Wiadomość
moonga
Gość
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 9:44 pm 

Więc zainstalowałam sobie tą Vidalię i wszystko działa sprawnie. Kiedy znajde już odpowiednie proxy itp. wpisuje kod to pojawia mi sie m.in. taki napis 'You requested this download session from a different IP than yours. If you use AOL, try a different browser.' czy ktoś mógłby mi powiedzieć o co chodzi i w ogóle? :smile:

shv1 

Tematy: 519
Piwa: 262/10
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 9:51 pm 

Zbyt szybko zmieniło Ci się IP. Nie klikaj tak często w "Nowa tożsamość" i próbuj do skutku, albo odinstaluj "Vidalię" i wypróbuj tą przeglądarke http://xerobank.com/xB_browser.html
Postaw piwo autorowi tego posta

shoovarek1

moonga
Gość
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 11:23 pm 

Czyli jak klikne w nowa tożsamość to musze odczekać pare minut? ok. dziękuje Ci :smile: na razie jednak znalazłam w końcu znalazłam stronke do omijania limitów, która mi działa (ściąga, i pliku 100MB nie ściąga w pliki 2MB itp. czyli jakieś zepsute :razz: ) xuply.com stąd ściągam :] ponoć jak używa sie jeszcze tora to tej strony tak szybko nie wyczają - nie wiem na ile to prawda :smile:

shv1 

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 11:29 pm 

moonga napisał/a
ponoć jak używa sie jeszcze tora to tej strony tak szybko nie wyczają - nie wiem na ile to prawda :smile:

Z Tora korzystają zarówno "Vidalia" jak i "xB Browser" do ktorego link podalem wyzej. Oba programy pracują na podobnej zasadzie.

shoovarek1

Warren111 

Tematy: 0
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 4:17 pm 

Witam znalazlem bardzo przydatny programik ktory zmienia ip, dzieki niemu mozna sciagac dowoli bez limitow wcisnac reset ip po kazdym sciagnieciu trzeba to ponowic http://rapidshare.com/fil...Rapid_share.rar

Juventus
Gość
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 3:06 pm 

xB-Browster. Prosze o pomoc sciagnolem to wchodze wszystko spoko mam zmieniune IP wchodze na rapida i pisze ERROR:Please enable JavaScript. Niewiem o co chodzi mam zainstalowana Jave

shv1 

Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 3:22 pm 

Spróbuj kliknąć "File" > "Flush Tor Circuit" nastepnie odczekaj kilka sekund i przejdz jeszcze raz pod ten sam adres.
Możliwe tez że akurat są prowadzone jakieś prace na serwerze i trzebą będzie spróbowac później.

shoovarek1

Dev1L
Gość
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 8:55 pm 

Shv1 to nie o to chodzi, ja tez mam ten sam problem i jak trafie juz na dobre ip to nie zaczyna sie odliczanie tylko "error: please enable java script", a jave najnowsza mam zainstalowana.
Jak dam "flush to circuit" to zmieni mi ip, no i jak bedzie wolne dla rapidshare to pokaze sie to samo ...

mariusz252 

Tematy: 0
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 12:41 pm Działa !!!

shv1 napisał/a
Zbyt szybko zmieniło Ci się IP. Nie klikaj tak często w Nowa tożsamość i próbuj do skutku, albo odinstaluj Vidalię i wypróbuj tą przeglądarke http://xerobank.com/xB_browser.html

Działa wspaniale. Mam lana w sieci osiedlowej. Trochę trzeba poklikać ażeby znaleźć wolne IP ( najlepiej takie co chce oczekiwania 8 minut), ale można ściągać kilka linków naraz.

Dziękuję Wam i Adminowi za pomoc. Przeczytłem Wasze całe forum wczoraj w nocy i opłacało się.

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 7:00 pm 

mariusz252 napisał/a
Przeczytłem Wasze całe forum wczoraj w nocy i opłacało się.

Zaglądaj częściej, choć wątpię żebyś całe przeczytał(pewnie chodziło o topic). Jednakże zapraszamy !!
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » Internet » Sposoby na megashares, megaupload, rapidshare, itp.

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
AO: klopoty faworytow - Murray odpada, meczarnie Jankovic
Sobecka: Zakazać prezerwatyw, mnóżcie sie !
Sposoby na hieny cmentarne
Coś dla fanów The Fast and the Furious: Tokyo Drift ;)
Pijany 19-latek ukradł auto razem z dzieckiem...

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach