Jak mogę ominąć ta aplikację ? Blokuje ona działanie Alcohola i D-toolsa
Podobno powinno sie poodpinac wszystkie napędy lub użyć w tym celu SFNightmare, ale nie wiem jak go użyć Jego menu:
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Najlepiej daj sobie spokój - starforce to jedno z najlepszych zabezpieczeń i jesli nie masz do tej gry cracka to jedynym sposobem jest zabawa z odpinaniem napedów - wszystko powinno byc opisane w pliku ".nfo" albo na stronie z której masz ta gre. Ale tak jak pisalem - mi przynajmniej nie chcialby by sie co 5 minut odpinac napedów zeby przez 10 minut pograc w jakas gre.
Właśnie w komentarzach i w opisie nic nie było o SF...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Sprawdz z tym odlaczaniem napedów: odinstaluj gre > Odłącz napędy CD/DVD (fizycznie, odepnij kabelki - oczywiscie przy wyłączonym kompie) > podmontuj gre w Daemonie i zainstaluj > Uruchom gre > Jesli bedzie dzialac to ja wyłącz a nastepnie podłącz napedy i sprawdz czy dalej dziala (niby powinna ale róznie to bywa).
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.