No tak, film wydaje sie konkretny. Równiez czekam, a jesli ktos jest zainteresowany książką na podstawie której powstał to służe pomocą
A co do "Strasznego filmu 4" to podobno jest słabszy niz poprzednie ale chyba mozna zobaczyc z braku ciekawszych pozycji.
Ja mialem tą nie przyjemnosc ogladania Strasznego filmu 4 normalnie porazka roku bardziej kiczowatego filmu nie widzialem, najgorsza czesc serii, jakbym poszedł na to do kina to po 30 minutach bym wyszedł moze z całego filmu 2 sceny sa smieszne a tak caly film denny jak niewiem
Mnie na Scary Movie jakos nie ciągnie, dla mnie kultowa jest tylko pierwsza częśc, reszta już jest strasznie naciagana moim zdaniem, a ja odliczam juz dni do premiery Mission Impossible III
Mnie na Scary Movie jakos nie ciągnie, dla mnie kultowa jest tylko pierwsza częśc, reszta już jest strasznie naciagana moim zdaniem, a ja odliczam juz dni do premiery Mission Impossible III
Tez czekam na premiere i na dobre wersje torrentowe
Tez czekam na premiere i na dobre wersje torrentowe
Przecież kur** ściąganie z netu jest nie legalne. Jak masz zajeb** z neta to lepiej zaj** z sklepu !
Jak masz zajeb** z neta to lepiej zaj** z sklepu !
A czemu kradzież filmu ze sklepu jest mniejszym złem lub lepsze niż sciagniecie tego samego (lub gorszego jakosciowo) filmu z netu ?
A co do samego filmu to juz widzialem i musze powiedziec że nie jest to jakas tam perełka ale mozna sie w paru momentach troche posmiac, nie jest tak źle ale wszystko zalezy od poczucia humoru
Prosze nie kazcie mi ogladać tego ponowanie poprostu ja powiem, że takiego kiczu już dawno nie widziałem, tyle o ile zwiastuny były OK to film jest poprostu tak denny ze ostatnich 20 minut nie obejrzałem, a jak wiadomo film do najdłuższych nie nalezy bodaj 70 minut. Film odrazu wyleciał z mojego dysku i nie chce go wiecej widziec porazka na całej linii
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 11:30 am
POwiem krótko ))))
Straszny film 4 ...do bani ))))
Polecam
MI-3 rewelka moim zdaniem najlepsza czesc
Kod Da Vinci ...tez fajny chociaz ksiazka fajniejsza no i Hanks sie nie spisał za bardzo (((
Lot 93 bardzo fajny film ))--- tez polecam ))
_________________ Jestem aniołem co zstąpił z chmur
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.