mari5508, Witaj ponownie. Ja nic nie pisałem o tym Omnitronic 1500.
1. To końcówka mocy aby ją wysterować potrzebujesz przedwzmacniacz lub chociażby mixer dla Dj'a
2. Ta końcówka to chłam okropne parametry które z resztą są solidnie ponaciągane. Zresztą produkcja to chiny

A tam zazwyczaj produkują na ilość po najniższych kosztach.
Teraz pytanko... Po co ci w domu końcówka takiej mocy

!! Chcesz zabić

Uważam że odpalanie takiej mocy w domu (REALNEJ

) jest chorym pomysłem, no chyba że chcesz sobie zafundować utratę słuchu - chociaż nie koniecznie
Jak jż koniecznie chcesz estradową końcówkę mocy w domu to szukaj na allegro końcówek takich marek jak:
ADS
ELMUZ
HAND BOX
CREST
T.AMP
CROWN
Ale nawet te dobre marki mają w swoim asortymencie kiepskiej jakości serie budżetowe które nie spełniają wymagań jakie powinien spełniać sprzęt na estradzie.
Co do głośnika to nie znam, czemu sie uparłeś na głośniki do CAR AUDIO skoro chcesz używać suba w domu

Zobacz ofertę naszej polskiej marki STX, głośniki estradowe to porażka, chociaż nowa seria jest całkiem. W każdym razie głośniki o przeznaczeniu domowym biją konkurencję pod kątem jakości emitowanego dźwięku jak i wytrzymałości, Polecam od siebie 32/300/x/xx, 27/150/x/xx oraz 27/300/x/xx można na nich wyskrobać bardzo ciekawe efekty w odpowiednich obudowach.
Tego wzmacniacza matronix nie znam, ale spoglądając na ilośc tranzystorów jest możliwe osiągnięcie podanej przez nich mocy (275w RMS przy 0,1%thd), ale niestety poza ilością tranzystorów nie widzę ich napięć, o trafie również mało informacji.
Pozdrwiam !
PS. Sory ze tak długo nie odpisywałem ale troszkę zabiegany byłem