Rudzkie forum dyskusyjne Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  •   Chat  • 

Polecamy: Najlepsze Randki internetowe • Dla kobiet, dziewczyn i dziewczynek - Forum kobiet •  Twoje hobby to akwarystyka ? Zajrzyj na www.ichtio.com

Poprzedni temat :: Następny temat
SUKA OFF
Autor Wiadomość
Chkn 

Wysłany: 2006-03-19, 13:52   SUKA OFF

Suka Off ( http://sukaoff.com ) to przemysłowy, brudny, futurystyczny i szokujący teatr okraszony elektroniczną ścieżką dźwiekową w wykonaniu Mirosława Matyasika ( http://www.chdistrict.com ). Nigdy nie widziałem żadnego performance'u w wykonaniu Suki Off na żywo, a chętnie bym zobaczył... Przez długi czas wczesniej polska witryna Suki była zablokowana w wyniku jakiegoś skandalu zwiazanego z przedstawieniami w stolicy, które się warszawskiej publiczności niespodobały. No cóż, mnie takie klimaty jarają więc jeśli ktoś coś usłyszy o jakimś wystepie niech da znać... Jesli ja usłysze, to dam znać! Pozdro!

shoovarek1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-19, 14:10   

Z tego co wiem to kilka dni temu wystepowali w Toruńskiej "Klamrze", info co do ew. wystepów prawdopodobnie bez wiekszego problemu uzyskasz pod ich adresem mailowym: suka_off@op.pl

Chkn 

Wysłany: 2006-03-19, 14:24   

Dziękówa, fajnie ze nie tylko mnie tutaj się to podoba :spoko:

twoj_stary 

Wysłany: 2006-03-23, 01:15   

cos mi sie obilo o uszy o tejze formacji artystycznej ...
swojego czasu pamietam ze bylo cos wystawiane w bylym ego .

niestety na zywo nie dane mi bylo zobaczyc zadnego performance'u

jedynie co, to widzialem tylko vizuale na vf i teledysk ch district - tiot ...

takze miloby bylo gdyby cos w najblizszym czasie i w miare blisko wystawili ponownie ;]

DeBet 

Wysłany: 2007-08-23, 12:59   

Właśnie w kwestii tego teatru, czy to prawda, że jakiś czas temu mieli swą siedzibę w tym żółtym budynku na zachód od McDonald's? (zdaje się należącym do dawnej kolonii Ballestrema) Teraz budynek jest zamknięty na cztery spusty ale czytałem w Internecie że pod tym właśnie adresem mieścił się "teatr". Wie ktoś może, w jakich latach obiekt pełnił taką funkcję i czemu go zamknięto? Serio mieściła się tam sala teatralna ze sceną i siedziskami? (budynek nie jest zbyt duży) A może z tym adresem to była tylko taka ściema?

Odpowiedz do tematu