hehe Aneem a szczególnie po 2 co nie Jak by % i jakas muza (najlepiej festyn ) to Anem bys se zaje... potanczyl co nie hehehehe Oczywiscie to nie zadna aluzja.... Pozdro Staryy
no pewnie przy dwoch piwach kazda muza je dobra a co dopiero jakby było ich wiecej :DD::D
Szakal trza to kiedys powtorzyc ::D
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
najpierw Mumiak, potem ja się dołączyłem I było na 2 tony
---
Nie ma to jak miec odchyły na trzeźwo
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Format: wav
Rozmiar: 7.10 MB
Czas trwania: około 7 m 45 s
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
najlepszy tekst jest ten : "możesz mnie nie pluć kurde" kto to mówi:)?
i to co Anem mówi: "narazie mamy nie ma to moge być pijany " ...:lol:
Co tO za impreze mieliście:]?
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
LeYdii masz racje ten tekst: "narazie mamy nie ma to moge być pijany " jest najlepszy z tego całego nagrania. I jeszcze te pytanie a kiedy będzie? Kolejna fajna rzecz w tym nagraniu to, że Anem chciał też pić na drugi dzień po czym Rinat powiedział, że to będzie już poniedziałek.
najlepszy tekst jest ten : możesz mnie nie pluć kurde kto to mówi:)?
Ja to powiedziałem Siedziałem obok, nagrywałem a ten sie pluł jakby wypił beczkę wody (po czym ją zgwałcił)
Powodzenia... Myslisz, że to tylko ja mam dyktafon ?
nie no Anem nie martw sie , nie tylko Ty mówisz tam śmieszne rzeczy
a nagranie fajnie, impreza jak sie domyślam tez:]
a ja niedługo będe miała urodzinki:) , a Ciebie zaprosze jako gościa specjalnego, coś w stylu "gwóźdź programu"
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.