Hmmm.... Co w Mickiewiczu jest dobre? Chyba przerwy i nauczycielka z matmy (jest swietna nic zlego nie dam na nia powiedziec)! Co jest zle w Mickiewiczu? Chyba wszystko! Ta szkola miala swoje swietlne dni, ale juz minely. Ona schodzi na psy! A wszystko przede wszystkim przed gimnazjum!
hmmm Kałus szkoła nie tak straszna jakby sie wydawało :D:
oczywiscie nauczyciele a szczegolnie jeden z nich niejaki pan Rimpi Słonik :D: to jest troche denerwujacy a tak pozatym to da sie przezyc przynajmniej narazie :D
oprocz tego nasi nauczyciele chca startowac na radnych co jest dla mnie bardzo smieszne ale ominmy to minuta ciszy .............
no dobra to chyba tyle :D mam nadzieje ze dociagne do jej konca:D:D
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
Marta zapomniałas dodać w plusach o przewspaniałym przewodniczącym (qpa ) tej szkoły
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 328 Tematy: 9 Piwa: 6/8 Skąd: Ruda the One
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 9:16 pm
Słowak w Chorzowie - dobijająca, wymagająca, ale świetnie uczy (wszystkiego), nauczyciele, niektórzy wredni, ale wszędzie tacy są . Ogólne odczucia ? Gdyby nie dojazd, niektórzy (*&%$@#@) i rozwalające decyzje szkoły, to byłaby nawet nawet.
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 22 Sie 2006 Posty: 39 Tematy: 10 Postawił 2 piw(a) Skąd: kochłowic
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 11:04 am
SZKOŁA
Witom wszystkich dzięki za wasze poglądy i opinie na temat szkoły
Jutro rozpoczęcie NOWEGO ROKU SZKOLNEGO , mam nadzieje ze podzielicie
się z waszymi opiniami jak boło we szkole
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 11:48 am
A jako ty zes skończoł ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
LO w Kochlowicach, fajna nowa szkola, wielu spoko nauczycieli tylko dyrektorka Papala nie do zniesienia... uczy bardzo dobrze (szkola, nie Papala ), wiekszosc moich ziomkow z klasy nie miala problemu dostac sie na studia....
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 328 Tematy: 9 Piwa: 6/8 Skąd: Ruda the One
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 1:07 pm
Ale i tak teraz wszystkie będą wyglądać tak samo
"Jeszcze ten rok szkolny będzie taki jak zwykle. Ale już w przyszłym nauka w szkole może wyglądać zupełnie inaczej. Uczniowie będą chodzić w jednolitych mundurkach z tarczami na ramionach. O bitwie pod Grunwaldem będą słuchać raz na lekcjach historii Polski, drugi - na zajęciach z historii powszechnej, bo Ministerstwo Edukacji Narodowej przymierza się do rozdzielenia historii na dwa przedmioty. Obowiązkowo, i to niezależnie od narodowości, dzieci będą musiały uczęszczać na lekcje patriotyzmu. Oprócz wychowania patriotycznego do średniej ocen wliczana też będzie religia, a osoby, które ją zbojkotują (bo na przykład szkoła nie będzie mogła znaleźć nauczyciela etyki), nie dostaną promocji do następnej klasy. Jak wieść niesie, w szkołach mogą się pojawić kaplice."
nie no s ejaja robia nie zrobia tego natrazie a co do mudurkow to u nas w skzole nikt tegfo nie bedzie przestrzegal moze w liceach to ja ale w technikum takim jak jest ZSP nr ^ na Kałusa napewno nie :):
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.