Potrzebuje kogoś kto gra niekomercyjną muzykę czyli >>Techno,Schranz,elektro,itp.
Lub kogoś kto ma moze kogoś znajomego kto ma Pub lub coś w tym stylu.Bo chciałbym zorganizować serie imprez.I chciałbym sprawdzić jak to by sie tu przyjeło.Tesh jestem Dj`em i gram techno i różne takie w stylu>>Chris Liebing,Speedy J,Eric Sneo,itp.
Poprostu szukam ziomka<lol>z branży
AAAAaaaa rozumie.
No więc może tak nie wiem jak z serią takich imprez ale jedna główna sprawa to czy masz taką publikę odpowiednią publikę aby dla niej te imprezy robić
Pytanie nr jakim sprzętem dysponujesz skoro jesteś dj'em?
No właśnie chciałem zobaczyć czy by taka publika tu sie znalazła.Na początku jedna impezka na mały test jak by to wypaliło.Posiadam gramofony i mikser.Ale kieruje sie głównie na live acty.Czyli dwa laptopy, mikser i kontrolery MIDI.Jeśli bym mógł to moge wżucić tu link z moim setem i byś zobaczył co to za muzyka.Ale widze ze na tym forum i u nas na goduli jest wiele osób które sie interesują taką muzyką , więc może wypaliła by taka imprezka.
Sieć:: ŚTK było D2 ale sie znudziło :P
Wysłany: 2007-01-04, 16:38
Jak szukasz Lokalu to masz takie coś jak ODKJowisz i tam pogadać z gośćiami ugadać sie z nimi i jazda (moge przyjść nawet pograć też interesuje się DJ'owaniem i TECHNIAWKĄ)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum