To nie tajemnica a innym moze tez sie przyda:
Jesli masz konto na polishtracker.org albo torent.net.pl to tam. Ale z tego drugiego moze byc ciezko to zassac.
Sorry, tam obowiązuje ratio i scisły regulamin. Bardzo łatwo wyleciec a o konto trudno.
Sprobuj sie zarejestrowac później na jednej z tych stronek, co pare minut jakies konto jest kasowane i robi sie miejsce, ale trzeba miec duzo szczescia
Ewentualnie poszukaj na emule albo na czyms podobnym.
stary dziad , to może to ściągniesz i udostępnisz na np. www.megaupload.com i poślesz linka z PW ? tak by było najwygodniej ale niewiem czy Ci sie chce
Niestety, mam jeszcze zaległe 24 GB do zassania i nie wie kiedy sie z tym uporam, ale pewnie nie tylko ja mam na tych stronach konto wiec moze ktos inny sie zglosi...
to ogórasku masz fajnie bo moj transfer n a btcomecie max to 70kb/s a srednio wszedzie to kole 2-5kb/s
Pewnie masz jakis limit na p2p nalozony przez admina sieci.
Sprawdz na dobrych stronkach typu filelist.org , polishtracker.org , torrentbytes.net - tam transfery sa zawsze bardzo dobre, jesli bedzie inaczej to znaczy ze to sprawka Twojego admina.
Pewnie masz jakis limit na p2p nalozony przez admina sieci.
Sprawdz na dobrych stronkach typu filelist.org , polishtracker.org , torrentbytes.net - tam transfery sa zawsze bardzo dobre, jesli bedzie inaczej to znaczy ze to sprawka Twojego admina.
chyba tak a na polisz trakerze nie jestem zalogowany ani na tych innych bo miejsc wiecznie brakuje... czasem mi net sie ciagnie jak muł i czasem nie moge wlzezc na te forum bo sie nie otwiera albo pisze zbyt dlugi czas oczekiwania...
Gumiś, poczytaj na google o "p2m" - tego raczej nikt Ci nie zablokuje Mozesz tez sciągać z http i ftp - tego tez nikt nie zablokuje, tylko o pliki ciężej.
Z torrentów staraj sie sciągac tylko te pliki które juz maja duzo seedów.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum