Czy ktoś wie co bedzie w tym budynku na Goduli Niepodległości, gdzie ubrania na wage.. ? Jest tam troche wiecej pomieszczen...nie wiecie co tam bedzie ?
No to teraz juz wszystko jasne... ... tylko Apteka ? Przeciez niewiele dalej jest apteka.... no to na Goduli i Orzegowie apteki bedą musialy ze sobą konkurować...
Otóż Kaziu mylisz się dość poważnie. Apteka całodobowa jak najbardziej. Budynek należy do firmy w której pracuję. Z tyłu jest "Delta", po lewej (patrząc od frontu) będzie apteka 24h, ale po prawej stronie nadal jest sprawa otwarta. Nadal nikt nie zgłosił konkretnej propozycji, a w planach były już (przez chwilę tylko) części samochodowe "Paja", sklep z ubraniami, ostatnio salon odnowy biologicznej. Powtarzam: nie ma tam żadnej konkretnej oferty w dalszym ciągu, a więc zapraszam, może ktoś chętny???
_________________ Despo
Rudzki Sportowy Serwis Informacyjny - www.SportowaRuda.pl - całe miasto żyje sportem...
Bardzo mnie ucieszyla apteka 24h....w innych miastach (np Zabrze) są tylko takie apteki...a u nas albo do 18 albo do 19...[cenzura] z czymś takim...teraz to bedzie tak jak powinno być od początku
Bardzo mnie ucieszyla apteka 24h....w innych miastach (np Zabrze) są tylko takie apteki...a u nas albo do 18 albo do 19...[cenzura] z czymś takim...teraz to bedzie tak jak powinno być od początku
oczywiście Damianie rozumiemy twoją sytuację, ciagle kontuzje to apteka potrzebna hehe zartuje i zycze wam zdróFka a Tobie naws zebys nie musiał z niej korzystać zbyt czesto
oczywiście Damianie rozumiemy twoją sytuację, ciagle kontuzje to apteka potrzebna hehe zartuje i zycze wam zdróFka a Tobie naws zebys nie musiał z niej korzystać zbyt czesto
Hhehe a no dzieki bardzo....a no kontuzje....jakby bylo mi malo kostek to kolano mnie zaczyna napier...dzielac
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum