Najlepsza obecnie polska tenisistka Marta Domachowska przegrała 4:6, 5:7 z Aną Ivanovic z Serbii i Czarnogóry i odpadła w pierwszej rundzie warszawskiego turnieju WTA - J&S Cup
Natomiast Agnieszka Radwańska (zwycieżczyni młodzieżowego Wimbledonu) wyeliminowała 6:4, 4:6, 6:4 Rosjankę Anastazję Myskinę, rozstawioną z numerem szóstym, w pierwszej rundzie turnieju WTA - J&S Cup. 17-letnia polska tenisistka występuje w Warszawie dzięki "dzikiej karcie" przyznanej przez organizatorów.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
no moze bedziemy chociaz tenisistki stolowe mieli na wysokim poziomie
stołowe
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 10:35 am
sto...sto...stolowe... Buahahahahaha
A tak wracajac do tematu, swietna impreza. Z roku na rok przyjezdzaja coraz lepsze tenisistki, zwieksza sie pula nagrod, zainteresowanie kibicow tez spore, no i wzorowa organizacja.
Szkoda ze Marta tak szybko odpadla, ale jest jeszcze szansa ze wywalczy cos w deblu.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Agnieszka Radwańska awansowała do ćwierćfinału turnieju J&S Cup jest to jej pierwszy ćwierćfinał imprezy z cyklu WTA Tour po zwycięstwie 6:1, 6:2 nad Czeszką Klarą Koukalovą.
Brawo brawo dla Agnieszki oby tak dalej
auger napisał/a
Szkoda ze Marta tak szybko odpadla, ale jest jeszcze szansa ze wywalczy cos w deblu.
Marta Domachowska, grając z Janette Husarovą, odpadła w pierwszej J&S Cup. Polsko-słowacki debel przegrał 7:5, 6:7 (1-7), 4:6 z Czeszką Ivetą Benesovą i Holenderką Michaelą Krajicek.
Niestety nasza njalepsza zawodniczka nic nie pokazała na tym turnieju
Marta najlepsze czasy ma juz za soba... raczej juz nic nie pokaze... za to mile zaskoczony jestem postawa Agnieszki, nie wiedzialem nawet ze mamy taki talent w tenisie ziemnym... OBY TAK DALEJ!!
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:45 am
Fenris napisał/a
Marta najlepsze czasy ma juz za soba... raczej juz nic nie pokaze... za to mile zaskoczony jestem postawa Agnieszki, nie wiedzialem nawet ze mamy taki talent w tenisie ziemnym... OBY TAK DALEJ!!
Fenris, Marta ma dopiero 20 lat a ty juz ja przekreslasz. Fakt, ze od dluzszego czasu prezentuje slaba forme, ale to moze wina przemeczenia, moze trener popelnil jakis blad. Nie znam sie na tyle na tenisie by moc to obiektywnie ocenic, ale zawodniczka w wieku 20 lat pewnie ma jeszcze duuuzo przed soba.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Fenris, Marta ma dopiero 20 lat a ty juz ja przekreslasz. Fakt, ze od dluzszego czasu prezentuje slaba forme, ale to moze wina przemeczenia, moze trener popelnil jakis blad. Nie znam sie na tyle na tenisie by moc to obiektywnie ocenic, ale zawodniczka w wieku 20 lat pewnie ma jeszcze duuuzo przed soba.
Marta ma 20 lat?? Losz to uwalilem gafe Ale wydawalo mi sie ze znacznie wiecej ma latek Czesto o niej sie slyszy i to juz od dluzszego czasu... No ale skoro tak stoja sprawy to 3mie kciuki za talent pani Marty
Polski debel Klaudia Jans i Alicja Rosolska przegrały 5:7, 5:7 z Rosjankami Jeleną Lichowcewą oraz Anastazją Myskiną, rozstawionymi z trójką, w ćwierćfinale debla w warszawskim turnieju tenisistek.
Szkoda że kolejny polski debel odpadł.
Występująca z "dziką kartą", Agnieszka Radwańska odpadła w ćwierćfinale turnieju WTA - J&S Cup (z pulą nagród 600 tys. dol.) w Warszawie. 17-letnia polska tenisistka przegrała 7:5, 3:6, 1:6 z Rosjanką Jeleną Dementiewą, rozstawioną z numerem trzecim. Mecz trwał dwie godziny i 18 minut.
Szkoda że Agnieszka odpadła ale i tak daleko zaszła jak na taką młoda dziewczyne to wielki sukces Niech się dalej rozwija to będziemy mieć z niej radość.
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 6:45 pm
No to mamy finał belgijsko - rosyjski: K. Clijsters - S. Kuznetsova.
Wyniki polfinalow:
K. Clijsters - E. Dementieva 7:5 6:4
S. Kuznetsova - A. Chakvetadze 6:1 6:1
Najwyżej rozstawiona tenisistka, Belgijka Kim Clijsters wygrała w Warszawie turniej z cyklu WTA Tour - J&S Cup. W finale wiceliderka rankingu tenisistek pokonała 7:5, 6:2 Rosjankę Swietłanę Kuzniecową, rozstawioną z czwórką.
Belgijka Justine Henin została pierwszą finalistką turnieju z cyklu Sony Ericsson WTA Tour - J&S Cup (z pulą nagród 600 tys. dol.) na kortach ziemnych TKS Warszawianka w 2007 roku żeby nie było.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.