A jak a po drugie z tego co widze to chyba z starych graczy musi zostac kapitanem,przynajmniej ja tak zrozumialem ,a poza tym oni smi mnie wybrali ja sie tylko zapytalem a oni odrazu mowili ze ja mam byc
2008-04-16 19:53:46 :: Konrad
ja tzn.Talib i rambo nie gramy w tym turnieju....
UWAGA W związku z zaistniałą sytuacją, do DRUZYNY HEAD DRILLERS Przechodzi gracz Kub3n. W Drużynie ULICZNI WOJOWNICY Zagra prawdopodobnie - SzaKaL -, ale bez TAGa i bez naliczania sobie fragów (naturalnie pozostając w drużynie Death Hunters, gra na zastępstwo). Z tym graczem jeszcze się dogadam. (w meczu UW vs. DH sprowadzi się do drużyny UW innego gracza mniej więcej na tym samym poziomie)
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Ostatnio zmieniony przez RtMvS Sro Kwi 16, 2008 8:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
2008-04-16 19:53:46 :: Konrad
ja tzn.Talib i rambo nie gramy w tym turnieju....
Jak mnie takie cos denerwuje. To po co sie zapisywali, przeciez mogli sie liczyc z tym, ze mecze beda sie odbywac o takich porach. Wystraczalo spojrzec na poprzedni terminarz.
_________________ Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.