co za dzieci :/ ja nie moge po cholere sie zapisywali ;/ juz rozumiem ze ktoś gdzies wyjeźdza albo cuś ale ze poprostu nei chce grać bo przegrywa tro trza być nie powiem jakiem imbecylem i jaki rokapryszonym dzieckiem :/
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
Nie spieszcie sie jescze z tym, ze druzyna szaqla sie rozpadla. Dzisiaj gadalem z Kiona i mowil, ze w nastepnych meczach bedzie gral. Mial jakies problemy z kompem, ale podobno juz mu wszystko dziala.
_________________ Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem
no przykro mi tak wyszlo inferno mi tak powiedzial ze nastepnego meczu juz niegra wiec niewiem czy mowil serio ale mysle ze tak bo ciagle nazekal ze sa lagi i ze przegrywamy wiec chyba mowil serio tak mysle jesli to niebedzie prawda to bardzo przepraszam ale on tak powiedzial
[ Dodano: Pią Kwi 18, 2008 2:05 pm ]
loooooll to teraz kionie sie wspomnialo ze ma kompa dobrego no zaaal dzieci z dupy chyba poco sie zapisywali no kur*** (przepraszam ale to jest zalosne) w dzien turnieju mu sie przypomnialo ze ma stery od grafy zainstalowac nooo zalll
[ Dodano: Pią Kwi 18, 2008 2:07 pm ]
co do tego ze mam byc w druzynie UW to moze byc hekitakai kapitanem mnie to wszystko jedno
kiona musial wgrac sterowniki bo mówił ze mu cos karta graficzne nie dziala a po zainstalowaniu sterownikow dalej byl jakis problem ale dzis mówił że mu wszystko działa
Możemy grać dziś ok. 21.30 +/- 15 min Bo na 21 moge sie nie wyrobic...
Ja nie mam nic przeciwko Sam bym wolał 21.45
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
co do tego ze mam byc w druzynie UW to moze byc hekitakai kapitanem mnie to wszystko jedno
Skoro Kiona gra, to drużyna istnieje nadal. Znajdźcie kogoś na zastępstwo tak jak było z Szakalem (i jest ). Jeśli inni nie mają nic przeciwko, to ja mogę zagrać jako trzeci, bez TAGa i bez naliczania sobie fragów/dedów.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
skoro kiona gra to może inferno też sie da przekonac jesli nie to ja proponuje kogoś innego zbey znalesc na zamienie niz osobe z pierwszej trojki ale jak tam chcecie
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
prosze ja bym chcial grac w UW poniewaz w DP znowu cos wymysla ze im cos niedziala a jestem pewny ze hekitakai i darud maja wszystko wporzadku z kompem i wogole i moga grac, dlatego ""PROSZE"" niechce byc juz w DP tylko w UW
SZQUL tu nie ma chce czy nie chce ma się taką drużynę a nie inna to trzeba grać KIona najwyraźniej chce grać z tego co tu pisza także wiesz nie ma postaw Drużyna istnieje nadal mosiek z darem jakoś nie narzekali jak było ich dwóch też maja dwa mecze w dupę i grają dalej SZQUL taką postawe sie ceni a nie chce grać tam a nie tam
ale widziales wogole jak kiona gra??jo tam beda jedyny co bedize grac jo juz mom staty ok 36 na 44 a on mo 0 na 0 no zeczywiscie dobry,,,, dobra beda grac mom jakies inne wyscie,, wycofac z turnieju sie niechca wiec 1 rozwiazanie to dalej grac
Inferno
Gość
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 3:45 pm
odp.
Ludzie dowiedziałem się też, że Kiona zacznie grać może w końcu nam pomoże w meczach.
Więc ja wracam do gry..
jo nei wiem szagul jak byłś ze mną w drużynie tos tyle nie narzekoł:P:P
Anem bo nie wszyscy niestety umią sie pogodzić z porażkami... Dlatego potem jest jak jest...
Pytanie retoryczne Jako że gram na zastępstwo w drużynie ^[UW]^ i żeby pomóc jako zawodnik można dziś też grać o 21.30 +/- 15 min Bo do 21 powinienem wrócić z Clearex'u... Dzieki
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.