Pytanie retoryczne Jako że gram na zastępstwo w drużynie ^[UW]^ i żeby pomóc jako zawodnik można dziś też grać o 21.30 +/- 15 min Bo do 21 powinienem wrócić z Clearex'u... Dzieki
Niezupełnie retoryczne, bo odpowiedź nie jest oczywista
Swoją drogą HD dzisiaj chciało w ogóle o 22 grać, ale nie wiem czy ich kapitan się skontaktował z UW.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Chcialem w imieniu aRtka prosic o przelozenie szpilu na 21:30. Dopiero wtedy bedzie na kompie. Tak wiec jesli nikt nie mial by nic przeciwko mecz rozpocznie sie troche pozniej. Z gory THX.
_________________ Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem
Chcialem w imieniu aRtka prosic o przelozenie szpilu na 21:30. Dopiero wtedy bedzie na kompie. Tak wiec jesli nikt nie mial by nic przeciwko mecz rozpocznie sie troche pozniej. Z gory THX.
Kapitan [C] przełożył sobie mecz z [UW] na środę na godzinę 20. Dzisiaj nie będzie żadnego meczu. Tylko kurna co to za kapitan, jak swoim nie daje znać do jasnej ciasnej...
Przy następnym turnieju jasno określę OBOWIĄZKI kapitana.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Aha dpbrze wiedziec Swoja droga to jak to bedzie wygladac. Przesunie sie caly terminarz, czy my (-=[ZG]=-) bedziemy grali bezposrednio po nich. Wtedy druzyna [C] gralaby 4 mecze pod rzad.
_________________ Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem
Ich problem No w środę grają o 21, a następny mecz inny już o 21. Po prostu jest przerwa w terminarzu, daty się nie zmieniają. Będą 2 mecze jednego dnia - jeden normalny, jeden zaległy.
To nie jest problem Po za tym już będziemy nieźle rozgrzani więc nie widzę żadnego problemu. Co do powiadomienia to zabijcie mnie laćkiem zapomniałem przez te przygotowanie
Jeżeli drużyna [C] nie stawi się do godziny 21.10 (ani sekundy później !), to daję im WALKOWERA !
Powód: Bezsensowne przenoszenie meczów na godziny, kiedy ma się odbyć normalny mecz i tłumaczenie się egzaminem gimnazjalnym, który skończył się do południa.
W przypadku nie stawienia się Da(R)uD-a i/lub - SzaKaL - -a, oświadczam, że JA zagram w drużynie [UW] w tym meczu. I bez gadania. Wpieniłem się.
UWAGA W związku z problemami technicznymi firmy IB Rudanet (brak neta) zwracam się z prośbą do WSZYSTKICH graczy o zgodę na przesunięcie terminarza (rozgrywki zaczęłyby się dzień po tym, jak stwierdzimy, że net działa choć trochę normalnie)
Ja jestem za. Wyglada na to, ze byloby ciezko rozegrac mecz, a na dzis planowane byly w dodatku 2. Wydaje mi sie, ze nie ma sie co meczyc, inaczej nie mozna chyba tego nazwac. Poczekajmy az bedzie lepiej.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.