Tu kapitanowie zamieszczają screeny z końca rozgrywek.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Wiem wiem juz wszystko jest ok. Drobne problemy z uploadowaniem pliku mialem .
Przyokazji gratuluje mojej jak i przeciwnej druzynie , wynik raczej miazdzacy ale gdyby byl Rambo pewnie inaczej by to wygladalo
Pozdro
_________________ Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem
RaMbo stwierdził, ze nas poj***ło i ze nie ma czasu grac o tej porze, a na pytanie Hekitakai "to kiedy?" odpowiedział: "nie wiem" ...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Rinat jeśli podliczyłeś juz wyniki 2 kolejki to prosze abyś jeszcze raz mi podliczył staty bo z tego co ja liczyłem wychodzi mi 50/22 (frag/dead)
Tak, musiałem się pomylić przy kopiowaniu w tabeli, przepraszam Cię bardzo. Poprawię jak będę robić tabelę po 3 meczu 2.kolejki i przy okazji sprawdzę resztę.
Konkretnie masz 50/24 Sorry.
Dziękuję wszystkim graczom za wspaniałą postawę w tym meczu. Dziękuję również drużynie Żniwiarzy Głów za przyznanie nam + 1pkt za postawę w drugiej rozgrywce (22:20). Będe mieć to na uwadze przy rewanżu czy też innych rozgrywkach. Nie mniej jednak piwo dla każdego gracza z ŻG ode mnie
ja chciałbym dodać że pierwszy mecz to tak tylko w sumie graliście DeJmNem i Buką a ja miałem problemy cosik z netem :( bo napewno by walka była większa :):) gratuluje postawy -]DH[- ze postawili nam jakąs poprzeczke
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.