_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Him, SOAD, The Offspring, My Chemical Romance, The Used, Red Hot Chili Peppers, Rammstein, Papa Roach, Marilyn Manson, Funeral For A Friend
to by bylo tyle
To nie wszystko napisalem tylko to co mi w pierwszej kolejnosci wpad³o do g³owy i czego najczesciej slucham. A duzo dlatego ze mam bardzo zroznicowany gust od punk'a przez gotik metal, a do bardzo ciezkich brzemiec tylko slipknot,
A Manson wymiata lubie tego go¶cia ma super styl moim zdaniem kontrowersyjny ale extra
In Flames - melo-deathmetalowa grupa ze skandynawii, w ten wtorek zagrają w stodole ostatnia płyta 'Come Clarity' kopie tylnie cześci ciała i to dosłownie
chociaz ostatio zaglębiam się w klasyke tez Led Zeppellin czy Pink Floyd naprawde dają rade
Fajny cover od Pink Floyd gra zespół KoRn, ANOTHER BRICK IN THE WALL polecam go
Pamietam teledysk, wyciety wystep Live, lider KoRna z pochodnią, co do długości to mi sie wydaje że jest dobrze tak końcówka wprowadza taki pewnien delikatny klimacik, musze znaleść orginał i zobaczyć jak to się na jego tle prezentuje bo oryginału nie kojarze.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.