Mam problem, który nie daje mi spokoju i nijak nie moge sobie z nim poradzić. Głównie chodzi tu o pliki z PT, jak wrzucam je do programu, wszystko pieknie, tracker działa, znajduje seedy i peery i tyle w tym temacie, nie łączy sie zadym z nich, tyczy sie to plików powyzej 2 GB, bo gdzu wrzucam mnijsze pliki pobierają sie odrazu, miejsce na dysku mam. Najśmieszniejsze jest to ze jak pliki pobieram przez np BitTornado to normalnie sie sciagają o co chodzi ? jakies sugesie ? bo nie chce sie przesiadac z uTorrenta
Zmien folder docelowy sciagania tych plików - najlepiej na innej partycji.
Jesli partycja jest na FAT32 to również może byc problem z sciaganiem i zapisem duzych plików ale dotyczy to tylko tych powyżej 4 GB.
Mozesz tez usunąc pliki konfiguracyjne programu ktore znajdziesz w "C:\Documents and Settings\Nazwa_uzytkownika\Dane aplikacji" - wtedy program wystartuje na defaultowych ustawieniach.
Zmien folder docelowy sciagania tych plików - najlepiej na innej partycji.
Jesli partycja jest na FAT32 to również może byc problem z sciaganiem i zapisem duzych plików ale dotyczy to tylko tych powyżej 4 GB.
to mam,folder zapisu na 'D', a partycje wszystkie są NTFS własnie ze względu na ograniczenia wielkosci plików, spróbuje ununąc te ustawienia i zobacze co bedzie
add
niestety problem nie ustapił po usunieciu tych plików
add
ale teraz przywróciłem te pliki i zaskoczyło sciaganie czyli do zamknięcia dzieki za pomoc
A da sie cos z tym zrobic na FAT32 bo takie mam partycje a jak chce zassac z uTorrenta płytke powyzej 4GB to co chwile mi wywala " Bład Torrenta lub mało miejsca na dysku"
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
Takie jest ograniczenie FAT32, jesli chcesz korzystac z wiekszych niz 4 GB plików to musisz przekonwertowac partycje na NTFS. Mozna to zrobic jednym poleceniem bez koniecznosci formatowania partycji lub utraty danych.
Partycje NTFS oferują wieksze mozliwosci i sa generalnie bezpieczniejsze od FAT32 wiec mozesz na tym tylko zyskac.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.