StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Gry i rozrywka » Dział XX :) » VIP ??
VIP ??
Autor Wiadomość
magdusia 

Tematy: 32
Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 6:40 pm VIP ??

w sumie nie powinnam być zaskoczona ale jednak jestem :oops: :o

po przeczytaniu Waszych komentarzy trzymacie nazwijmy to poziom a zdjęcia są całkiem estetyczne :oops:

czy tylko patrzycie i wymieniacie się uwagami czy dyskusje merytoryczne w temacie erotyki są przewidziane?

kurna a potem na otwartym forum piszecie "wstydliwie" o miłości negujac pożądanie - tu mnie troszke zawiedliści :sad:
Postaw piwo autorowi tego posta

shv1 

Tematy: 523
Piwa: 275/10
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 9:27 pm 

magdusia napisał/a
czy dyskusje merytoryczne w temacie erotyki są przewidziane?

Jak najbardziej, zapraszamy ! :)

shoovarek1

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 12:01 am 

A co w tym zlego? My tylko "patrzymy" ktora ladniejsza! To juz popatrzec nie mozna?
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

Fenris

Tematy: 49
Piwa: 10/9
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 5:22 am 

"Bo we mnie jest sex gorący jak samum Bo we mnie jest sex któż oprzec się ma mu On mi biodra opływa wypełnia mi biust Żar sączy do ust...."

;)

magdusia 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 7:47 am 

auger napisał/a
A co w tym zlego? My tylko patrzymy

Auger - kiedy okres? normalnie ostatnio zachowujesz sie tak jakbyś miał napięcie przedmiesiączkowe :-)

nie ma nic w tym złego i nie widzę żebym to skrytykowała :?:

"oglądanie" to nie przestępstwo i tu powiem jako kobieta - pod warunkiem, że potem w życiu bierzę sie pod uwage troszke więcej niż rozmiar biustu czy długie nogi :neutral: a ciało kobiety traktuje sie "jak dzieło sztuki" a nie maszynke do zaspokajnia żądzy :evil:

shv1 

Wysłany: Sro Maj 31, 2006 8:12 am 

magdusia napisał/a
ciało kobiety traktuje sie jak dzieło sztuki

Nie wątpie że każdy uzytkownik tego forum tak właśnie je traktuje - jako mniejsze lub wieksze w zalezności od przykładu, ale jednak dzieło sztuki :smile:
Jesli jednak czasami jest inaczej to polecam tym pechowym kobietom uzywanie organu zwanego mózg - odpowiednio użyty na pewno pozwoli za wczasu rozpoznać sytuację i uniknąć nieprzyjemności o których piszesz. W końcu nie licząc przypadków gwałtu zbliżenie dwojga ludzi wymaga obustronnej zgody.

shoovarek1

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 8:29 am 

magdusia napisał/a
nie ma nic w tym złego i nie widzę żebym to skrytykowała

magdusia napisał/a
kurna a potem na otwartym forum piszecie wstydliwie o miłości negujac pożądanie - tu mnie troszke zawiedliści

A ja widze... :P
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

magdusia 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 10:33 am 

Auger na te dolegliwości magnez pomaga :wink:

to nie krytyka tylko raczej małe rozczarowanie :-(

magdusia 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 11:30 am 

Cytat
Jesli jednak czasami jest inaczej to polecam tym pechowym kobietom uzywanie organu zwanego mózg - odpowiednio użyty na pewno pozwoli za wczasu rozpoznać sytuację i uniknąć nieprzyjemności o których piszesz. W końcu nie licząc przypadków gwałtu zbliżenie dwojga ludzi wymaga obustronnej zgody.

Szuwarek ile masz lat?

mylisz troszke pojęcia - pomińmy patologie - jeśli mam ochote na seks i facet jest ok i ciągnie nas do siebie to mój mózg raczej tu nie ma nic do roboty :-) a chciałbym żeby traktował moje ciało jak dzieło sztuki - tylko czasem to dzieło jest troszke inne niz te na pieknie retuszowanych zdjęciach i tu niestety większośc panów ( przeprowadziłam ankiete w biurze:-) ) traktuje ciało jak - cytuje - "pojemnik na spermę" :twisted:

ja wiem, że większośc z Was wchodzi dobiero w dorosłe zycie i jesli Szuwarek stwierdzisz ze jestem zbyt obrazowa to tnij

Fenris

Wysłany: Sro Maj 31, 2006 11:50 am 

magdusia napisał/a
jeśli mam ochote na seks i facet jest ok i ciągnie nas do siebie to mój mózg raczej tu nie ma nic do roboty

A to ponoc tylko nami targa dzikie pozadanie wywolane testosteronem i innymi takimi odcinajace nam dostep tlenu do mozgu i przenoszac go w inne miejsce :) Z tego co mi ogolnie wiadomo z mitow o kobietach to mozg ma bardzo duze znaczenie przy tym czy kobieta bedzie chciala isc z facetem do lozka czy nie.... no ale kobieta nie jestem, a samo slowo "mit" chyba wystarczy by okreslic wiarygodnosc moich informacji...

magdusia 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 12:03 pm 

alez ja nie mówie o wyborze partnera do figielków bo tu decyduje mózg u kobiety tylko mówie że kiedy juz kobieta wybierze partnera

Fenris

Wysłany: Sro Maj 31, 2006 12:08 pm 

No moze troszke zle zrozumialem swoje slowa.. ale sam fakt ze kobieta moze sie porwac dzikim zadzom i co wazniejsze sie do tego przyznac az mnie zszokowal :) Czy Magdusiu jesli oczywiscie moge spytac... istnieje wsrod kobiet czyste pozadanie, bez uczuc ?? (No mowimy juz tutaj o tym "sprawdzonym partnerze") Czy "bajka" ze kobieta w trakcie seksu praqnie myslec o uczuciach bedacych czescia wspolzycia jest do konca prawdziwa ?? Albo sa od niej niekiedy jakies wyjatki ?? ... ehhh chyba zyje mitami :/

Powiem jasniej bo sam siebie nie rozumie :D

Jest 9 pm. patrzysz na partnera i czy jest mozliwosc ze pomyslisz "Ale mam na niego ochote" bez dodatkowego pomyslenia "Kocham go"

shv1 

Wysłany: Sro Maj 31, 2006 12:23 pm 

magdusia napisał/a
Szuwarek ile masz lat?

Coraz wiecej, juz sie łapie na tym że czasem zapominam o własnych urodzinach wiec jak widzisz to juz nie "te" lata :lol: Ale bez przesady :wink:

magdusia napisał/a
chciałbym żeby traktował moje ciało jak dzieło sztuki

No to w czym problem ? Trzeba sobie dobrac tak partnera żeby odpowiadał Twoim/Waszym (kobiety) wymaganiom. Jesli świadomie wybierzesz sobie faceta który będzie Cie traktował jak pojemnik na cokolwiek to chyba ew. pretensje możesz miec tylko do siebie, czyz nie ? Oczywiście - to facet jest zły/be/ochydny/nie taki jak mial (niepotrzebne skreslić) ale od tego masz głowe żeby podjąc decyzje czy z takim człowiekiem chcesz być czy nie, czy wiązać z nim jakąś przyszłość czy jest to tylko materiał na krótki romans.

shoovarek1

magdusia 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 12:41 pm 

Sorry Szuwarek ale nie wiesz o czym mówię :-)

przeciez nie wiem jak potraktuje mnie facet dopóki go nie przetestuje :wink:

bo i ile w gadce i zachowaniu może mnie traktowac bardzo dobrze to potem w praniu okazuje sie że te gadki odbiegaja od rzeczywistości

Fenris seks jest pełny gdy kocha sie partnera i to nie ulega wątpliwości fakt jest zupełnie inny - bo inaczej widzimy te druga osobe i co innego na nas działa

oczywiście że czasem patrzy sie na jakiegos faceta i mysli ale "ciasteczko" :lol:

Fenris

Wysłany: Sro Maj 31, 2006 1:00 pm 

Cytat
Fenris seks jest pełny gdy kocha sie partnera i to nie ulega wątpliwości fakt jest zupełnie inny - bo inaczej widzimy te druga osobe i co innego na nas działa

oczywiście że czasem patrzy sie na jakiegos faceta i mysli ale ciasteczko :lol:

No i o taka "ciasteczkowa" odpowiedz mi chodzilo... :)

Swoja droga kurde sam nie wiem jak to jest... ale jak patrze na moje kochane "dzielo sztuki", to az sie chce dla niego wszystkiego co najlepsze, sprawiac by bylo szczesliwe i caly czas sie usmiechalo (nie ma piekniejszj kobiety od kobiety usmiechnietej)... Wiec nie wyobrazam sobie jak facet moze kobiete traktowac jak .. jak to lecialo..."worek na sperme" :/

RUDANET.INFO Forum » Gry i rozrywka » Dział XX :) » VIP ??

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Jutro 06.06.06 !!!! :) KONIEC ŚWIATA ????!!!!! :)
Czy Benedykt XVI powinien przeprosić za Zagładę?
EURO 2012 w Polsce ??
Akcja Vlepka po raz drugi ??
VISTA na XP .... !!!!!!!

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach