Opis:
Vista Transformation Pack - jest to aplikacja która zmienia kolorystykę, ikony, i narzędzia z Windowsa XP na elementy które znajdą się w najnowszej wersji Windowsa - VISTA. Już dziś możesz zobaczyć co przyniesie nowy Windows pod względem kompozycji wizualnych. Podczas instalacji zmieniane są także paski tytułów, wszelkie menu, belki itp. (pobieralnia.pl)
Heh zainstalowałem to sobie...nawet fajnie wyglada choć ten czarny kolor mogli by na jakiś inny zmienić...gorzej juz z odinstaowaniem tego niby odinstalowałem ale i tak troche jeszcze zostało heh no ale trudno właściwie zostały mi ikonki tylko.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Mumiak, mozna wybrać jeden z kilku schematów kolorystycznych (np. niebieski).
Jesli ma ich w standardzie to chyba mozna znaleźć je tutaj: http://www.windowsxlive.n...vs/visualstyles
Autor nie poleca instalacji na maszynach z mniej niz 512 MB RAM i procesorze 2.4 GHz ale wielu uzytkownikow korzysta z tego na wolniejszych sprzetach i nie narzeka.
Mozesz sam sprawdzic obciazenie w menedzerze zadan windows (CTRL+ALT+DEL)
A jesli chodzi o rzeczy ktore zostaja po odinstalowaniu pogramu to mozna skorzystać z "Przywracania systemu".
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.