Dobry to znaczy jaki ? za 4000 5000 ? Wielkie dzieki, juz wole kupic konsole i przez te 3 lata miec pewnosc ze w kazda gre zagram na full detalach
Prawda jest taka ze deweloperzy rzna was drodzy gracze na spolke z tworcami sprzetu a wy im jeszcze za to dziekujecie
Wystarczy kupić za 2 tysiaki i Ci starczy a konsola co z tego ze zaplacisz za nia mniej jak gierki sa drogie jak cholera.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
core
Gość
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 1:48 pm
Za 2 000 dostane sprzet ktory po roku bede musial zmodernizowac za kolejne 600-900 zl. żeby cieszyc sie jako taką jakościa obrazu, a konsole kupujesz tylko raz i to za o wiele mniejsze pianiadze i cieszysz sie nią nieporownywalnie dluzej a dodatkowo nie musisz sie martwic ze za pol roku bedziesz musial dokupic ramu albo wymienic procesor.
Co do gier to kosztuja od 70-200 zl. czyli mniej wiecej tyle co nowosci na PC.
Policz sobie teraz co wychodzi taniej, juz nie mowie o tym ze dobrch gier na PC - takich w ktore idzie grac tygodniami jest jak na lekarstwo
Mnie osobiscie i tak nie przekonuje konsola bo na konsoli mozna tylko grac a na kompie jednak duzo wiecej idzie zdzialac. Moze i jest tansza ale co z tego kazdy lubi to co lubi
core
Gość
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 2:56 pm
Ale mowa jest o grach a te sa najlepsze na konsolach bo konsole sa to maszyny specjalizowane do oblugi gier a nie 1000 innych rzeczy bo jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego podobno
Pewnie masz racje ale ja juz mam za duzo lat by jakos wielce grac w gry wiec mi komp wystarczy. Jak bym mial nie wiem 15 lat to pewnie bym sobie zalatwil konsole a tak to mi tam do zycia potrzebny tylko net i muza.
core
Gość
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 9:47 pm
Mumiak napisał/a
Jak bym mial nie wiem 15 lat to pewnie bym sobie zalatwil konsole
E, na świecie średnia wieku graczy rośnie i wynosi teraz jakies 18-27 lat a w takim kraju jak Japonia graja doslownie wszyscy no ale to inna kultura, mimo to gry to taka sama rozrywka jak
A wracajac do tematu to nie uwazacie ze ostatnio niezle obrodzilo w nowe gry ?
Wlasciwie to nie wiadomo za co sie zabrac
Call o Duty 4, Black Site Area 51, Crysis, Gears OF war, Widzmin, PES 08, Need For Speed Prostreet... i inne
ja ostatnio nalogowo Fifa Street 2 i zaczynam Final fantasy X
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.