No własnie, w co aktualnie gracie ? Bo na pewno w cos gracie
Pochwalcie sie jakie tytuły męczycie, pogoda coraz bardziej barowa wiec na pewno meczycie jakies gierki czy to na PC czy na konsolach
jak narazie grom ciągle ostatnio w gra pt. Chemia
mosz podrecznik przed sobą i czytosz..i gra polega na tym kto pierwszy zglupieje, albo kto sie pierwszy zmęczy Ty czy podrecznik:D a potem sie czeko na nagroda w postaci "tej przemilej Pani z chemi" kiedy sie wchodzi na lekcja i ona "pyta Cie na jedynke;D"
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 5:13 pm
Ja gram w to samo co Mumiak, z tym ze w wersje 06.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
A ja ostatnio pykam sobie w World in Conflict. Kapitalny RTS, grrafika i ogolnie grywalnosc sa na bardzo wysokim poziomie, polecam kazdemu kto lubie wojny Nie zawiedzie sie na tej grze.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
core
Gość
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 1:59 pm
Do wiekszosci tak ale do wszystkich nie.
Zobacz sobie jak wyglada przedostatnia czesc Tomb Raider albo Flatout, te tytuly pokazuja ze jak by sie developerom chcialo to by tak zoptymalizowali swoje gry ze dzialaly by lepiej na slabszych komputerach, ale po co jesli mozna kazac kupic graczom nowy sprzet, tak jest latwiej I kupujesz ten nowy komputer ktory po poltorej roku nadaje sie najwyzej do pracy w wordzie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.