Wiek: 15 Dołączył: 16 Paź 2006 Posty: 18 Tematy: 4 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 10:32 pm
W jaki sposob wyrazacie uczucia swoim partnerom/kom?
Witam. Dawno nie było mnie tu i mam...
...Taki dziwny temacik!
Chodzi mi o to w jaki sposob wyrazacie uczucia swoim partnerom/kom?
Chciałbym wiedzieć ponieaż niemam juz pomyslów...
Powiedzcie mi co o tym wszystkim myslicie?
Z tego co wiem, to teraz nie ma sensu wyrażać uczuć, bo dziewczyny tego nie lubią... Wielokrotnie to słyszałem od moich przyjaciółek i znajomych płci żeńskiej...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Z tego co wiem, to teraz nie ma sensu wyrażać uczuć, bo dziewczyny tego nie lubią... Wielokrotnie to słyszałem od moich przyjaciółek i znajomych płci żeńskiej...
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 9:49 am
A jednak, zgadzam sie z Rinatem. Kumpela z pracy zerwala z facetem bo... byl dla niej za dobry. Oj, poprzewracalo sie w glowkach, poprzewracalo...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Właśnie coraz częściej spotyka się takie uzasadnienia To już przesada moim zdaniem, ale tak już jest, wątpię, aby się to zmieniło w najbliższym czasie.
A może to tylko taki wiek ?
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Ostatecznie wychodzi i tak na to, ze konkretnego okazywania uczuć nie lubią
Chyba, że to ja tak trafiam... ale za dużo takich "przypadków"
Sam zresztą wiesz jak ja okazuję dziewczynom uczucia, a potem pewnie widzisz jak mi się za to obrywa
powiedziec prosto z mostu to nie jest taka prosta sprawa jak by sie wydawalo zreszta moze lepiej ja zabrac na spacer i tam jej powiedziec niz pod drzwiami
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Mój kuzyn powiedział, że uczucie sie godo prosto z mostu
G***O PRAWDA !
Robiłem tak zawsze i co ? Wkładałem całe serce i co ? Starałem się, tylko ona była dla mnie najważniejsza i co ? G***o mam z tego Okazuje się, że przez to dana dziewczyna mnie "bardzo nie lubi". Żyć nie umierać, nie prawdaż ?
Przepraszam, poniosło mnie.
Pzdr.
Rinat ale pamietaj ze kazda dziewczyna jest inna trzeba kogos naprawde dobrze poznac by byc z nim dosc dlugo i nie trac nadzieji zawsze moze byc lepiej to kwestia czasu
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.