Wiele mozna powiedziec o nowych władzach resortu edukacji (a w szczególności o najjaśniej nam panującym Romanie) ale na pewno nie mozna im odmówić poczucia humoru:
Cytat
Cytat
Rodzice, których córka zaszła w ciążę na koloniach, mogą domagać się odszkodowań! Płacić może wychowawca lub... ubezpieczyciel
Opiekunowie na koloniach mają urwanie głowy! Nie dość, że muszą dbać o bezpieczeństwo kolonistek, to teraz muszą dopilnować, by te... nie zaszły w ciążę. Taki obowiązek nakłada na nich rozporządzenie Ministerstwa Edukacji. Resort chce, by opiekunowie ponosili odpowiedzialność za wszelkie uszczerbki na zdrowiu swoich podopiecznych, w tym i za przypadkową ciążę. (...)
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 3:24 pm
A wiesz moze ile placi taki pechowy wychowawca?
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
ja juz nie moge poprostu jak czytam kolejne pomysły naszego ministra, tak sobie myśle bo moze to ojciec powinien sie dokładać do tego odszkodowania
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 3:30 pm
No to na serio warto sie ubezpieczyc od takich niespodzianek. Ciezko upilnowac maluchow ciekawych swiata i nowych doznań. Ale z drugiej strony takie ciąże to chyba na rękę obecnemu rzadowi?
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Ale z drugiej strony takie ciąże to chyba na rękę obecnemu rzadowi?
No rzeczywiscie, gdzie ta polityka prorodzinna ?
Oj, cos mi sie wydaje że Roman ze swoimi pomysłami długo tu juz nie porządzi.
Ale co tam, póki co przynajmniej jest sie z czego posmiać, chociaz czasami to taki smiech przez łzy
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.