Już niedługo 14 luty- dzien zakochanych...itd itd..nie zawsze dla wszystkich jest on szczęśliwy..:) ale mniejsza o to;) Macie jakieś plany na ten dzień? co o nim sądzicie?;] Mi tam sie podoba:) , ale nie wiem czy w tym r0oku będzie fajnie;) .... Jak narazie nie mam planów i raczej nie będe ich miala ..heh:) a jak to wygląda u Was?;] pozdrawiam:) , szczególnie tych szczęsliwie zakochanych;)
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 5:54 pm
U mnie wyglada tak jak u ciebie, z tym ze kiedys bardziej mi sie podobal, teraz mniej...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Kurde...tak bardzo się cieszyłem, jak się skończyły walentynki 06, a tu już sa kolejne... i oby skończyły sie jak najszybciej
Nie lubie tego święta - zawsze sam jestem. A jak widze te pary wokół to mi sie po prostu nieprzyjemnie robi... i wg mnie całe to święto zostało pochłoniete przez komercje... wszedzie serca, jakieś stragany itp itd Za dużo propagandy, swój historyczny klimat to święto już straciło. Moim zdaniem ofc
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
wg mnie całe to święto zostało pochłoniete przez komercje... wszedzie serca, jakieś stragany itp itd
tak jak każde chyba już albo zdecydowana większośc z bozym narodzeniem na czele
a tak ogolnie to ja sie nie przejmuje za bardzo, tylko zawsze usiawadmiam sobie wtedy jaki to ja jestem daremny bo siedze i na przyklad ogladam film zamiast spedzac ten czas z kimś, no ale takie życie i co zrobić
a tak ogolnie to ja sie nie przejmuje za bardzo, tylko zawsze usiawadmiam sobie wtedy jaki to ja jestem daremny bo siedze i na przyklad ogladam film zamiast spedzac ten czas z kimś, no ale takie życie i co zrobić
Isc na dyskoteke ewentualnie do biblioteki i poszukac swojego "szczescia"
jejku ale ten temat nie był założony zebyście sie smutali:P .. Przeciez w sumie można ten wieczór spedzić w gronie znajomych, cyz tam przyjaciół którzy tez sa sami...
a co do wypowiedzi AUgera , to zgadzam sie z Toba...:) w tamtym roku wręcz na nie czekałam..teraz to chce zeby było juz 14 wieczorem albo 15 rano;)
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 11:52 pm
LeYdii napisał/a
a co do wypowiedzi AUgera , to zgadzam sie z Toba...:) w tamtym roku wręcz na nie czekałam..teraz to chce zeby było juz 14 wieczorem albo 15 rano;)
Hehe, mam sposob, ze 13-go zaczniemy pic i tak sie nawalimy ze obudzimy sie 15-go! He? Nie widze chetnych... To macie jakis inny plan
P.S. To byl zart, ale pamietajcie ze w kazdym zarcie jest 80% prawdy
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
A ja mam zamiar (ciekawe czy sie uda) spedzic ten dzien na milym spacerze z dziewczyna mam nadzieje ze bedzie jeszcze snieg to bedzie fajna romantyczna zabawa Do tego śliczna wielka czerwona róża i milo spedzony czas.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
ja teraz mam dwie opcje , albo z kumpelkami , posiedzimy w domu i bedziemy oglądać smutne filmy;D albo ulepimy sie bałwana i bydymy miały towarzystwo w postaci , ze tak powiem męskiej <lol2>:)
Jak tam w tym roku, macie jakies ciekawe prezenty czy standartowo: kartki, czekoladki itd ?
Idziecie gdzies z ukochanymi czy raczej w domu pod pierzynką ?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.