StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Gry i rozrywka » Gry sieciowe » WAR ROCK
WAR ROCK
Autor Wiadomość
RtMvS 

Tematy: 77
Piwa: 19/36
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 4:26 pm WAR ROCK

Nowa propozycja dla graczy preferujących gry typu MMOG (Massive Multiplayer Online Games).

War Rock

Jest to gra typu FPS, przeznaczona do rozgrywek Online. Gra utrzymuje w sobie klimacik CSa. Akcja rozgrywa sie prawdopodobnie na Bliskim Wschodzie (Irak i te sprawy) i jest ona rozgrywką pomiędzy dwiema druzynami (Derbaran i N.I.U.). Jak to bywa w grach typu CS, biega sie z bronią (różną) i zabija przeciwników. W grze można kupować za zarobione za fragi pieniądze (Dinary) różną broń, w zależności od postaci na 3 dni, 7 dni, 15 dni i 30 dni. Wybrac możemy pomiędzy jedną z 5 postaci - Inzynier (wyposażony w klucz, którym naprawiamy działka p-l, pojazdy - śmigłowce, hummery, avengery, czołgi, pojazdy opancerzone, łodzie, motocykle, samoloty), Medyka (wyposazony w MedKita), Snajpera - wiadomo, Piechotę (podstawowa jednostka) oraz tzw. Heavy Trooper'a (wyposażony w broń cięzka, tj. wyrzutnię rakiet i miny przeciw-pancerne). Postać możemy zmieniać po każdej rundzie/śmierci. Do wyboru mamy różne tryby gry - CQC (Close Quaters Combat), gdzie sa rozrywki typu Explosives - Mapy są małe, brak pojazdów, można podkładac bomby (Derbaran) i rozbrajac je (NIU), mamy Urban Ops - mapy średnie, z pojazdami, tryb tylko deathmatch + capture the flag (zdobywanie baz i odbijanie ich) oraz Battle Group - mapy masakrycznie duże, z reguły z samolotami, walki odbywają się czesto w powietrzu - również tylko deathmatch + CTF.

Gra charakteryzuje się świetną grafiką, ale wada są dosyć duże wymagania sprzętowe
Kod
http://www.warrock.net/game_guide/system_requirements.php

(na moim PC - 2,9 GHz, 512 RAM, Radeon x300 128MB czasem przycina nawet na najniższych wymogach - aktualnie gram na najwyższych, bo tnie tak samo :P a pole widzenia jest znacznie wieksze ;) )

Więcej informacji, screeny, klient oraz rejestracja na stronie:
Kod
www.warrock.net

Grę można sciągnąć tutaj:
Kod
http://warrock.gamersfirst.com/download.php

Polecam. W razie jakichkolwiek pytań, chętnie pomogę.

Pzdr :]
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<

Postaw piwo autorowi tego posta

RS
Gość
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 7:52 am 

Ja mam Celerona 2.4, 512 RAM, Radeon 9200 i gra wymiata bez zacinki. A tak poza tym to gra jest zajebista :mrgreen:

RtMvS 

Wysłany: Pon Sty 15, 2007 2:35 pm 

Mi od czasu do czasu przycina :] Gra wciaga, więc polecam ;)

Klient waży 377 MB :P

fala
Gość
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 4:47 pm 

a ja mam problem na stronie loguje sie normalnie w grze lipa

RtMvS 

Wysłany: Pon Sty 15, 2007 6:59 pm 

A co, wyskakuje jakiś błąd?

fala
Gość
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 8:30 pm 

sprawe konta sam rozwiązałem ale mam jeszcze jeden problem gdy ktos we mnie strzela to normalnie gine a jak komus moge walnonc 2 razy z rpg-7 i dalej zyje albo z g36 zeby zabic goscia to musze wywalic 2 magazynki !! !!!!!!!!!!! sprawdzałem i nie mam lagów
pomocy !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RtMvS 

Wysłany: Pon Sty 15, 2007 8:49 pm 

Broń rakietowa ma to do siebie, ze czasem możesz walnąć gostkowi w głowe i go załatwić. Ta broń słuzy do niszczenia pojazdów, nie ludzi - zwyczajnie sie nie nadaje. Wystarczy że gostek podskoczy i juz traci max 10-15 % HP. Dlatego proponuje wszystko inne oprócz Heavy Trooper'a (na walki człowiek-człowiek), a jako broń podręczną MP5K lub GLOCK, ze wzgledu na szybkosc strzalu ;)

Co to strzelania z karabinu- to może zależeć od tego w jaki sposób strzelasz - musisz celować w głowe w prawie kazdym wypadku, podczas zwarć uzywać czołgania sie i wstawania na zmiane.

Moze byc też tak, że broń zwyczajnie traci na wazności, jak np kupiłeś na kilka dni i skończył się czas - broń nie zadaje wtedy obrażeń. Inaczej - gościu uzywa kodów, lub on ma takie lagi, że widzisz go wjednym miejscu, ale on u siebie jest gdzie indziej.
Ale wg mnie to zależy jednak od Twojego spospbu strzelania - pamiętaj - ZAWSZE głowa, ewentualnie tors. Musisz też nauczyć się opanować broń tak, aby przy pełnym spuście trafiała mniej więcej w to samo miejsce ;)

fala
Gość
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 3:52 pm 

nie chodzi mi o celnos poprostu chodzi mi o to ze gosciu dostnie w leb z bliskiej odległosci i dalej zyje ginie dopiero gdy wystrzele 2 magazynek

RtMvS 

Wysłany: Wto Sty 16, 2007 4:06 pm 

To prawdopodobnie on jest laggerem. Jeśli jednak tak się zdarza przy każdym innym przeciwniku, to w takim razie nie wiem, w czym leży problem, jaka jest tego przyczyna. Możliwe, że po prostu Twoja postać została zabugowana (sama gra obfituje w bugi :/ ).

bertos
Gość
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 9:25 am 

ja mam problem przy rejestracji nie wiem co wpisać w Promo code jaki kod
Pomocy

RtMvS 

Wysłany: Sro Sty 17, 2007 12:08 pm 

Jak się rejestrujesz, to to pole zostaw puste.

Jest to kod, który otrzymasz po wykupieniu promocji, np smsem, przelewem, kartą. Jak wykupisz, będziesz miał więcej slotów na broń i nowe wyposażenie.

Jak chcesz czerpać przyjemność z darmowej gry, to zostaw puste ;)

Lipton9
Gość
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 6:29 pm 

a ja chcialbym znalezc nowe bronie w war rocku ktoree sa dostepne do sciagniecia ale nie wiem gdzie i jak i czy to jest mozliwe plsss prosze o pomoc :???:

RtMvS 

Wysłany: Nie Sty 28, 2007 7:09 pm 

Te bronie niestety nie są ogólnodostepne - gra jest przeciez ogólnoświatowa - wszystkie bronie typu Winchester, Minigun, M60 itd są dostepne tylko i wyłącznie po wykupieniu tzw. premium account - wysyłamy smsa, jest też przelew, karta - różne formy, a w ustawieniach konta na stronie głownej WarRock.net wpisujemy otrzymany kod. Jednak działa on ograniczony okres czasu.

Nie ma więc dodatkowych broni do ściagnięcia - można je tylko wykupić za prawdziwe $ ;)

Bertosss
Gość
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 7:11 pm 

hej
Mam jeszcze jeden problem z tamtym zrobiłem tak jak mówiłeś i wszystko działa ale mam prędkość internetu 128 i mam lagi można coś zmienić w ustawieniach żeby nie było już lagów albo żeby zmniejszyć trochę te lagi

RtMvS 

Wysłany: Nie Sty 28, 2007 8:07 pm 

Możesz powyłączać wszystkie programy, zostawiając tylko te niezbędne - Firewall, antywira itp. GG i te inne wyłącz. Wyłącz wszystkie progsy, którymi ściągasz cokolwiek. Ewentualnie zmniejsz detale w opcjach, wyłącz wszystkie shadery (jeśli masz je włączone) [options > fx]. Możliwe też, że ilość ludzi w pokoju jest tu przyczyną - często są tacy, co mimo tego, że lagują to jeszcze "zsyłają" lagi na innych. Jeśli to nie pomoże, może to być wywołane przeciążeniem łącza i nie wiem już co można z tym zrobić :sad:

Pzdr.

RUDANET.INFO Forum » Gry i rozrywka » Gry sieciowe » WAR ROCK

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
WIRTUALNY DYSK UŻYTKOWNIKÓW
STO LAT WARKA !
Koszulka GÓRNIK ZABRZE - Ruda Śląska
SUPER TEKSTY I PIOSENKI ANEMA !
Rozmowy z IRCów

Możesz pisać nowe tematy