Nikt nikogo nie pozdrawia to ja pozdrawiam WSZYSTKICH
ooo Pati dziękuje 'maly człowieczek' Cie pozdrawia Patrycjo
Pozdrawiam wszystkich zakochanych w tym szczególnym dniu, którego osobiście szczególnie nienawidzę
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Wszystkim dziewczynom i kobietom WSZYSTKIEGO NAJ !
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
I ode mnie również najszczersze życzenia dla wszystkich kobiet w tym dniu
Na stole święcone, a obok baranek,
koszyczek pełny barwnych pisanek.
I tak znamienne w polskim krajobrazie
w bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.
Wesołych Świąt życzy Magda
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.