Wiele osób korzysta z netu zeby ogladac najnowsze seriale nadawane w zagranicznych stacjach, inni ogladaja je przez platformy cyfrowe i w inny sposob.
Jakie sa wasze ulubione seriale nadawane za granicą, takie ktorych u nas jeszcze nie ma ?
Ja ogladam tylko Losta i Prison Breaka, nic pozatym na wiecej chyba nie miał bym czasu heh, pozatym te dwa dostarczają mi całkiem dużej ilości wrażeń oraz zwykłem uciechy heh
Ha! Ja ogladam(oczywiscie jak mam czas:p) "Degrasi-nowe pokolenie;P " (nie wiem czy dobrze napisałam:)) a tak od czasu do czasu to jakies na tv 7;) i tv 4..nic specjalnego..;) kiss;)
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
"Schastlivi vmeste" ("Счастливы вместе") - w tłumaczeniu na polski: "Szczęsliwi razem".
Jest to rosyjska "podróbka" kultowego serialu "Świat wg Bundych" Codziennie oglądałem podczas wakacji
Oprócz tego "Lost"
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Master, chyba chodziło o seriale których u nas jeszcze nie ma
Do takich mogę zaliczyc LOST a przynajmniej nowe odcinki, serial zakręcony jak ...
Bardzo dobry a moze nawet lepszy jest Prison Break którego u nas pewnie jeszcze dlugo nie mozna bedzie zobaczyc, niesamowity klimacik i nieoczekiwane zwroty akcji. Pychotka
Sezon 3 Zaginionych będzie u nas dobiero, jak już cały nowy sezon się zakończy, raczej nie wcześniej.
_________________ Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą.
Ostatnio "Rome" (Rzym) - dramat historyczny pokazujący z duzym rozmachem losy imperium rzymskiego od ok. 50 r. p.n.e. Oczywiscie w głównych rolach Gajusz Juliusz Cezar, Marek Antioniusz i inne postaci znanych głównie z książek do historii ale nie tylko
Bardzo wciągający, nieźle zrobiony. Polecam
jeśli chodzi o te co nie ma ich u nas to ja oglądam (było już po 5 odcinków) K-Ville i Life.
K-Ville (2007) Serial TV
produkcja: USA gatunek: Dramat , Kryminał
data premiery: 2007-09-17 (Świat)
Minęły dwa lata od kiedy huragan "katrina" uderzył w Nowy Orlean. Miasto zmaga się z wieloma kłopotami. Niedobór policjantów, szalejąca przestępczość powodują odpływ mieszkańców. Aby przywrócić porządek w "mieście katriny" (k-ville) zostaje utworzona specjalna grupa policjantów mająca przywrócić porządek w zniszczonym mieście. W skład grupy wchodzą m.in: Marlin Boulet - doświadczony przez huragan policjant oraz jego nowy partner, Trevor Cobb, który właśnie wrócił z wojny w Afganistanie.
Life (2007) Serial TV
produkcja: USA gatunek: Kryminał
data premiery: 2007-09-01 (Świat)
glina oskarżony o zabójstwo siedzi
kilka lat w więzieniu oczyszczają go z zarzutów po czym wraca do policji i szuka tego kto go wrobił , główny bohater jest nieprzenikniony inteligenty i zna sie narzeczy
źródło:filmweb.pl
_________________ błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia nie daje nam słownego dowodu na to
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.