Juz w najbliższą niedzielę ponad 70% z nas (wg. ostatnich wyników sondaży - to byłby chyba rekord...) wybierze sie oddać swoje głosy w wyborach samorządowych.
A na kogo Wy (ci którzy maja do tego prawo) bedziecie głosować ?
U mnie podobnie, glosuje na czlowieka ktorego troche chociaz znam... rowniez z PO. A frekwencja? Zawsze jest wieksza jesli chodzi o wybory lokalne niz ogolnopolskie. Choc 70% to naprawde wysoki wynik jak na polskie warunki...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 9:36 am
A ja wciaz sie waham...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Jezeli podobnie jak Auger wahacie sie z kandydatura na radnego mozecie zaglosowac na mojego brata. Tomasz Mrozek startuje z Ruchu Autonomii Śląska Okręg nr 4 pozycja nr 3 (Bykowina, Kochłowice). Jeżeli nie słyszeliście o RAŚ tutaj strona domowa
Kod
http://raslaska.aremedia.net/index.php
_________________ Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem
sorki za offtp ale musze, pamietacie Klaudiusza z Big Brothera ? widziałem w Chorzowie jego plakaty, też się w polityke wciska.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 8:19 am
Zwaliłem sprawe, bo sam mogłem kandydowac. Zauwazylem, ze w niektorych okregach nawet licealisci kandyduja, to dlaczego nie ja? Eeee, za 4 lata sprobuje...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 9:28 am
RtMvS napisał/a
takich ludzi
Jakich? Mozesz wyjasnic?
Poza tym trzeba wiedziec jak i czym "uderzyc" do ludzi, sam start i pare ulotek na pewno nie wystarczy.
Tzn chodziło mi o ludzi, którzy nie mają żadnego doświadczenia politycznego, sa świeżo po szkole średniej. Takich ludzi mało kto wybiera, chyba że po znajomości.
Jezeli podobnie jak Auger wahacie sie z kandydatura na radnego mozecie zaglosowac na mojego brata. Tomasz Mrozek startuje z Ruchu Autonomii Śląska Okręg nr 4 pozycja nr 3 (Bykowina, Kochłowice). Jeżeli nie słyszeliście o RAŚ tutaj strona domowa
Kod
http://raslaska.aremedia.net/index.php
Też głosowałem na RAŚ tylko akurat nie na tego gościa Na Swaczyne 2x i na Smude
RtMvS napisał/a
Tzn chodziło mi o ludzi, którzy nie mają żadnego doświadczenia politycznego, sa świeżo po szkole średniej. Takich ludzi mało kto wybiera, chyba że po znajomości.
Wystarczy, ze postawisz kulkunastu? komplom piwo, a oni dalej powiedzą na kogo głosować ... Może jakiś % udało by się uzyskać
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.