Prosze o zaproszenie na HEAVENTRACKER i TorrentGigs.info
na email: sasukepl@gmail.com
nogad
Gość
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 11:32 pm
Józef bez przesady, ja wyslalem juz kilka zapow na HT, ale jezeli widze ze ktos chce zaproszenie na filelist, gdzie nie ma zaproszen to wiem juz ze on nie ma o tym zielonego pojecia i nawet sie tym nie zainteresowal. W nosie mam wysylanie zaproszenia takiem komus na jakikolwiek serwis.
[ Komentarz dodany przez: shv1: Pon Kwi 09, 2007 11:39 pm ]
Prosze na temat.
Thank u. // shv1
samur
Gość
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 7:30 am
Witam,
Czy bylby ktos zainteresowany wymiana?
Mam 2 na Torrentleech i kilka na Demonoid.
Zalezy mi bardzo, zeby miec konto na PT, ale moze tez byc HT, lub cos innego.
Jak cos to moje gg: 2072123 i mail: samur666[at]gmail.com
Borus
Gość
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 11:26 am
potrzebowałbym zaproszenia na polishbytes heaventracker Torrentleech, w zamian mogę zaproponowąć Polishtracker lub sharetorrents demonoid.
Poszukuje zaproszen do stron p2p. Nie dawno zalozylem sobie net i nie mam dostepu do takich rzeczy. Jesli ktos moglby mi cos podeslac to bede bardzo wdzieczny
chodzyn@gmail.com
gg:3779860
pozdrawiam ChoDzyN
Lanzer
Gość
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 4:07 pm
Witam potrzebuje zaproszenie na Heaventracker, jeśli ktoś ma to bardzo proszę o wysłanie na dawidlanzer@gmail.com Z góry DZIĘKI
gregorrio
Gość
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 9:42 pm
witam potrzebuje zaproszenia na heaventracker, polishtracker i inne rownie dobre strony
w zamian dam gotowy skrypt strony w j.angielskim stworzonej do zarabiania z adsense
oddajcie zaproszenai w dobre rece
moje gg: 2341880
Elo ! Wiec jak mowa o zaproszeniach to moge sie wymienic na zapro na np. PT lub inny dobry tracker...
Aktualnie zaproszenia ktore mam do rozdania to :
Heaven Tracker - 2
Cinema Tracker - 2
Pisac na PW PozDro
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
// Ayrton Senna Da Silva //
[*] 21.III.1960 - 01.V.1994 [*]
Ostatnio zmieniony przez SzakalXP Pią Kwi 27, 2007 2:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
HeniekL
Gość
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 7:43 pm
Zaproszenie na heaventracker
Witam, mam wielką prośbę, potrzebuję zaproszenie na heaventracker. Będę wdzięczny darczyńcy. Pozdrawiam.
PS. Mój adres mailowy to: hl19680410@tlen.pl
damian
Gość
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 4:53 pm
dam zaproszenie na HT (mam 2) lub wymienie za zap na PT. Oferty via meil januszpl@master.pl
mlynekx
Gość
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 12:20 pm
zapka na TL w zamian za zbke na HT
SzakalXP, witam, mam zproszonko na torrentleech, zamienie sie an HT kontakt: mlynekx@gmail.com
recon79
Gość
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 6:24 pm
Serdecznie witam. Potrzebuje zaproszenie na Heaventracker wzamian moglbym zaoferowac jedno na TorrentGigs. Dla zainteresowanych moj email wektort@gmail.com lub numer gg 6047206.Piszcie po 19.00.
Dziekuje
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.