witam poszukuje zaproszenie na polishtracker lub na btgigs.org.Od dawna juz szukam i nie moge znalezc.Jestem uzytkownikiem torrentlech.pl Prosze serdecznie o pomoc!
MOJ adres email to roni12312@o2.pl
DESTiNY
Gość
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 12:31 pm
Witam!
Poszukuje od wielu miesiecy zaproszenia na PolishTracker i TorrenLeech.org Rowniez jak user wyzej jestem uzytkownikiem TorrentLeech.pl Ratio mam 908,5 Nick taki sam : DESTiNY
Upload: 3,04 GB
Download: 3,44 MB
Pozdrowienia!
MAIL: logixide[at]gmail.com
kamil2303
Gość
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 10:23 pm
Bardzo bym prosil o zaproszenie na polish tracker w zamian moge zaoferowac zaproszenie na heaventracker. moj email kamil0000o00@wp.pl
Pati10
Gość
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 10:32 pm
Bardzo Prosze o zaproszenie na heaventracker lub na POLISH TRACKER mam szybkie lacze ale z innych stron torrentowych sciaga mi sie strasznie wolno jakby moglby ktos mnie zaprosic bylabym bardzo wdzieczna wzamian nie moge nic zaoferowac ale bylabym bardzo wdzieczna jakby ktos chcial mi pomoc to przosze sie odezwac na moj emial dos1995@wp.pl Z Gory bardzo dziekuje
edgar
Gość
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 8:55 am
Jeśli mozna prosic o zaproszenie na heaventracker.
Z gory dziekuje. matekp@gmail.com
alonso8887
Gość
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 8:04 pm
siemka poszukuje zapka na HT lub PT moge pokazac moj up na TG
jak cos to pisac na gg 8625336
alonso887@gmail.com
z gory dzieki
Boruś
Gość
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 11:36 am
Witam . Proszę o zapka na PT , TH oraz jeśli ją to DVD seed .
Moje ratio na TG
mam TL.org 300 GB buffor konto z emailem,HDBits.org konto z emailem,What.cd zapka,PP zapka,Filelist.org 180 GB buffor,TG konto,Polishbytes zapka
szukam ITS,SCL,PT,elektronik,Bitmetv,Waffles,BCG pisac na PM
rmaslak
Gość
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 10:51 am
czesc wszystkim jest ktos kto ma zaproszenie na polishbytes.net bardzo bym potrzebowal prosze z gory dzieki ja duzo seduje wiec prosze
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.