Potrzebujesz zaproszen, kont - pisz napewno sie dogadamy.
Posiadam wiele kont i zaproszen ktorych juz praktycznie nie uzywam.
Sa to rozne konta od 1 GB uploadu do nawet prawie 400GB. Na kazdym ratio powzej 1.0 a w wielu powyzej 10.0
PM'y badz gg 8443988
Kupiakonia
Gość
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 5:16 pm
Prosba o zaproszenie na PT albo HT
Witam wszystkich. Bylby ktos tak mily i dal mi zaproszenie na PT albo HT Nie posiadam zadnych zaproszen w zamian... Bede bardzo wdzieczny
witam potrzebowal bym zaproszenie na TG jesli ktos posiada prosil bym o kontakt na numer gg 5814648
devilpc
Gość
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:50 pm
Prosiłbym o zaproszenie na HT bądź Polishtracker lub torrentshell wzamian oddam konto na polischbytes badz sharetorrents . GG 6787721
Sadura
Gość
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:49 pm
Bardzo bym prosil o zaproszenia na torrentleech.pl lub polishtracker.org byłbym bardzo wdzieczny gdybym otrzymal zaproszenia prosze o kontakt na gg 6025025 lub e-mail sadura91@wp.pl
GON
Gość
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 10:01 pm
zAPROSZENIE
Jeśli ktoś moze to prosze o zaproszenie na Polishtracker albo na Heaventracker. Z gory dzieki
golonek@gmail.com
Aresik
Gość
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 11:08 am
witam rowniez ,
potrzebuje zaproszenie na rmvbusters , bede bardzo wdzieczny , moj email to ares1101@tlen.pl , pozdrawiam i z gory dziekuje!
Uruk
Gość
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 8:48 pm
Mam 1 zaproszenie na HT
Szukam zapka na rmvbusters albo torrentleech.org
Mój mail adrianppl@hotmail.com
Arizaafel
Gość
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 12:14 pm
Zaproszenie
Potrzebuje zaproszenia na PT i HT mam nadzieję że pomożecie. Z góry bardzo dziękuje...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.