Z okazji Świat Wielkanocnych, życze wszystkim duzo szczęścia, radości, ciepla rodzinnego, no i przede wszystkim zdrowia
No i taki mały wierszyk :
Na tę Wielkanoc życzyć Wam wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego, spokoju świętego,jajuszka smacznego i dyngusa mokrego.
nie ma co dawać tu wierszyków które można znaleźć w necie...
Poprostu WESOŁYCH ŚWIĄT I SMACZNEGO ŚWIĘCONEGO JAJKA W RODZINNYM LUB PRZYJACIELSKIM GRONIE życzy Gumiś
nie ma co dawać tu wierszyków które można znaleźć w necie
A niby czemu ? A znajdziesz taki wierszyk identyczny w necie jak ja napisalem? Zreszta teraz juz sztuką jest zamiescic wierszyk który nie jest w necie.
Jesli znajdziesz identycznie taki sam wierszyk jak ja napisalem tutaj to prosze podaj link.
NO wlasnie hehe ... nie są identyczne...celowo napisalem zeby znaleść identyczny... bo tego mojego troche zmienilem heh ...ale to chyba nic zlego nawet jesli jest z internetu i troche zmieniony..liczy sie intencja... co nie ?
Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, mokrego Dyngusa, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny wszystkim użytkownikom forum życzy shv1
a ja się przyłączam i również życze wszystkiego dobrego, dyngusa mokrego, jajka smacznego i kolorowego i fajnych zajączków z zielonych łączków ;D troche guupie ale faane ;D buehehe
Zgadnij kto? Zgadnij skad.Zyczy Ci Wesolych Swiat, nie mysl sobie, ze to Bajka,Zycze Ci smacznego jajka,Wielu niesamowitych wrazen,spelnienia marzen, zdrowia, szczescia i wiecznej milosci,drogi tylko mlecznej, Oby zdrowko dopisalo i jajeczko smakowalo, by szyneczka nie tuczyla i atmosferka byla mila i zajaczek usmiechniety - przyniosl wreszcie te prezenty!No i uciekania w dniu "wielkiego lania". Wszelkiej Pomyslnosci wesolego "Alleluja"
Życzę Wszystkim w imieniu swoim oraz Ekipy Forum Godula jak i również Zespołu Sacom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum